![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
[B][I][COLOR=dimgray]Ayten abla msn de abi ,onunla biraz dertlestis simdi oglu pc yi aldi film seyiredecekmis......................[/COLOR][/I][/B]
|
iyi öyle olsun bakam
|
[B][I][COLOR=dimgray]ellahamki ayten abam gelmismi ne..............................[/COLOR][/I][/B]
|
keleeeee ecik gayıp oluyum didimdi ne diyorsuuz veledim depemden ayrılmıyor gidiyom yarin gelirim len ecik bensiz dahılın herif üf.aman.neymissiiz.
|
[B][I][COLOR=dimgray]Dogan abi anlat hele moralin niye bozuk........................................[/COLOR][/I][/B]
|
kızma kardeş ne kızıyon yav
ben bizim 3 yaşındakinin elinde alamıyorum ya pc bu kantır nereden icat oldu bilmemki kantır oynayacakmış göktuğ bey |
[B][I][COLOR=gray]Mesela benim bi problemin olunca sizin gibi arkadaslarla paylayisiyorum bi nebzede olsa rahatliyorum iyiki varsiniz sagolun......................................[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ömer yalcin;508159][B][I][COLOR=dimgray]Dogan abi anlat hele moralin niye bozuk........................................[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
ne olsun kardeş herzamanki yarın yine kayseriye gidecem 05de iyiki bir araba varda rahat gidip geliyorum yoksa çok zor olacaktı |
[B][I][COLOR=dimgray]Evet araba sart gercekten, benzin ates pahasi ama.............................[/COLOR][/I][/B]
[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/9886/agliyankadinew2.gif[/IMG] [B][I][COLOR=dimgray]buda Sivasli ha..................................:)[/COLOR][/I][/B] [COLOR=dimgray][I][B]Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum[/B][/I][/COLOR] [COLOR=dimgray][I][B]Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum[/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR=gray]Arayan olursa buralardayim... adres belli ya eve ya balkondayimmmmmmmmmm...........:):):)[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar.herkese [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:11. |
|