Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

ömer yalcin 04.01.2010 03:11

Cevap: Ömer in yeri

[B][I][COLOR=dimgray]Ayten abla msn de abi ,onunla biraz dertlestis simdi oglu pc yi aldi film seyiredecekmis......................[/COLOR][/I][/B]

doğan bulut 04.01.2010 03:12

iyi öyle olsun bakam

ömer yalcin 04.01.2010 03:14

[B][I][COLOR=dimgray]ellahamki ayten abam gelmismi ne..............................[/COLOR][/I][/B]

ayten58 04.01.2010 03:14

keleeeee ecik gayıp oluyum didimdi ne diyorsuuz veledim depemden ayrılmıyor gidiyom yarin gelirim len ecik bensiz dahılın herif üf.aman.neymissiiz.

ömer yalcin 04.01.2010 03:17

[B][I][COLOR=dimgray]Dogan abi anlat hele moralin niye bozuk........................................[/COLOR][/I][/B]

doğan bulut 04.01.2010 03:18

kızma kardeş ne kızıyon yav

ben bizim 3 yaşındakinin elinde alamıyorum ya pc bu kantır nereden icat oldu bilmemki kantır oynayacakmış göktuğ bey

ömer yalcin 04.01.2010 03:20

[B][I][COLOR=gray]Mesela benim bi problemin olunca sizin gibi arkadaslarla paylayisiyorum bi nebzede olsa rahatliyorum iyiki varsiniz sagolun......................................[/COLOR][/I][/B]

doğan bulut 04.01.2010 03:21

[QUOTE=ömer yalcin;508159][B][I][COLOR=dimgray]Dogan abi anlat hele moralin niye bozuk........................................[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ne olsun kardeş herzamanki yarın yine kayseriye gidecem 05de iyiki bir araba varda rahat gidip geliyorum yoksa çok zor olacaktı

ömer yalcin 04.01.2010 04:18

[B][I][COLOR=dimgray]Evet araba sart gercekten, benzin ates pahasi ama.............................[/COLOR][/I][/B]

[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/9886/agliyankadinew2.gif[/IMG]
[B][I][COLOR=dimgray]buda Sivasli ha..................................:)[/COLOR][/I][/B]

[COLOR=dimgray][I][B]Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye:
- Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş.
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş.
Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku.
Ve kalınca bir kitap daha vermiş.
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde...
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=dimgray][I][B]Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye:
- Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş.
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş.
Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku.
Ve kalınca bir kitap daha vermiş.
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde...
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum[/B][/I][/COLOR]

[B][I][COLOR=gray]Arayan olursa buralardayim... adres belli ya eve ya balkondayimmmmmmmmmm...........:):):)[/COLOR][/I][/B]

Salim58 04.01.2010 07:11

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

[B]selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar.herkese [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:11.