![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Anladım bağladı benim bahtımı
Madem ki yok etti saltanatımı Göreyim dünyada mükafatımı Cennetten bir peri kız ile gelsin :) |
[QUOTE=sivaBURs;463591]
Davulcu gelmesin vardır ayarım Kendi çayımı da kendim koyarım Bir günde karımdır diye sayarım Seneye yirmi do-kuz ile gelsin[/QUOTE] Davulcu kalsın artık bir simge Müraacat et uyarma servisine Davulcu gitsin düğün evine Komşu elinde sarma ile gelsin :) |
Günler çok uzundu, kısaydı gece,
Kurudu boğazım, çıkmadı hece, Ne olur dostlarım gitmesin güce, Bu bayram neşeler saz ile gelsin. |
Çözemedi bizim bilge heyeti
Yine görünüyor sıvı diyeti Yakıp kavuracak belli niyeti Oldu olacak bol tuz ile gelsin |
Uzakta vatandan bayram olacak,
Yine bu garibin gözü dolacak, Sılada ki yarım belli solacak, Yarin gönderdiği haz ile gelsin. |
Senenin hergününe uğrar ramazan
Ateşte kaynar yemek olan kazan İster kabul et istersen nazlan Bol kazançla bereket ile gelsin |
Aç susuz bıraktı yüzdü derimi
Ağrılar kuşattı bak her yerimi Duyarsa Ramazan bu sözlerimi İftarda kavrulmuş kaz ile gelsin |
Sıcaklar kavurdu, terletti teni,
Kuruttu bu sene ramazan beni, Yine de severiz bayramlar seni, Bekletmesin bizi tez ile gelsin. |
Oruç nefislere verilen terbiye
İyi hazırlanmalı artık seneye Yazın ortasında gelecek diye Bulutla, yağmurla gölgeyle gelsin |
sivaBURs boşuna çare arama
Merhem çalmaz kimse bildim yarama Zaten bakmıyoruz gündüz harama Bari bir iftar dan-söz ile gelsin :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:10. |
|