![]() |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=adislibekir;245789]Serkan Memedalinin yeğenimi üf...baltayı taşa vurduk desene .Serkan amcana benden selam söyle Adıslı Kanunsuz bekir abimin selamı var de.Hala üniversitede mi emekli oldumu bana haber ver.[/QUOTE]
İDRİS ÖLDÜ BİLİYORMUSUN TRAFİK KAZASINDA |
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
yok abi emekli olmadı hala çalışıyor.....hayırdır ne kavgası yaw bu ne tesadüfler:D
|
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;245792]yok abi emekli olmadı hala çalışıyor.....hayırdır ne kavgası yaw bu ne tesadüfler:D[/QUOTE]
Uzun hikaye 30 sene önceden bahsediliyor Memedimin başına bir iş gelmişti istanbulda.Bilal kardeşim o olaydan bahsediyor.M.Ali ye gerçekten çok selamımı söyle sivasta soğuk çermik kahvesinde buluşuyorduk 4 senedir göremiyorum özledim artisimi. |
[QUOTE=bilalfındık;245791]İDRİS ÖLDÜ BİLİYORMUSUN TRAFİK KAZASINDA[/QUOTE]
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin. |
[QUOTE=serrrkan;245792]yok abi emekli olmadı hala çalışıyor.....hayırdır ne kavgası yaw bu ne tesadüfler:D[/QUOTE]
SERKANCIĞIM 12 EYLÜL ÖNCESİ ÇOK ZOR ĞÜNLER GEÇİRDİK KAÇ KİŞİ VURULDU SİVASLI LARI YAKALADIKLARI YERDE KOMAYA SOKUYORLARDI SİVASLILARDAN 4 KİŞİYİ KOMALIK ETTİLER BUNLARDAN BİRİ AMCAN BEKİR ABİN ÇOK ĞÖZÜ KARA VE MERTTİR BİZLERİ HEP O KORUYORDU |
Bütün Beypınar Köyü halkının Mubarek Kandilini kutlar Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
Merkez Beypınar köylülerinin mubarek mevlit kandillerini tebrik eder hayırlara vesile olmasını allahtan dilerim
|
beypınar doğumluyum istanbulda yaşıyorum mobilyacılık yaparak geçimimisalıyorum
|
[QUOTE=serrrkan;224414]apokan abi nasılsın ben apul gildenim istanbuldamısın?????????????[/QUOTE]
SERKAN APĞAN SENİN KOMSUN ÖZKAN APARTMANINDA BÜYÜDÜ MUSTAFANIN OĞLU YAŞAR O TANIRSIN ALMANYADA ŞİMDİ |
[QUOTE=adislibekir;245899]Bütün Beypınar Köyü halkının Mubarek Kandilini kutlar Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.[/QUOTE]
AĞAM KANDİLİN MUBAREK OLSUN :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35. |