Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   AŞKA İNANIRMISINIZ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15020)

tatli-dilli 24.09.2008 12:58

--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?

buradaki bir cümleye takildim kaldim kesip atmak ne demek? ya bir insani seviyorsan ya da asiksan nasil duygularina o anlamda yön veripte kesip atabilirsin?

zaten günümüzde yasanan bu günü birlik iliskiler degilmi herseyi basitlestiren, sirf bu yüzden insanin inanasi gelmiyor var olan tüm güzel duygulara. sirf bu yüzden inanlara karsi güvensizlikle yaklasmiyormuyuz?

bu konular uzun, ve sorunlari aciklamalari hic bitmez, herkes kendince bir yönden hakli muhakkak. cikarsiz sevgiler nasip eylesin mevlam bize...

dark_yamtar58 24.09.2008 13:04

Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.

havacı 24.09.2008 13:07

Aşk varmıdır kimine göre vardır kimine göre yoktur
Bana göre gelip geçicidir 15 yaşından sonra aşkı ögrenirsin ondansonra aşkla yaşamaya çalışırsın erkekler için askerlik falan derken aşkı bir kenara koyarsın tam birazda aşkla meşkul olayım derken birde bakarsınki aşk bir şeye yaramıyor sadece en iyi aşk anlaşmaktır tabiki kişiye göre degişir
AŞK YOKTUR ANLAŞMAK VARDIR
VARSA İSPATI BURDA YAYINLASIN

Arif Coşkun 24.09.2008 13:07

Cevap: AŞKA İNANIRMISINIZ?

Ben her bahar aşık olurum::D şaka şaka Sezen Aksu söylüyor valla ben değil:)

ötükenindelisi 24.09.2008 13:13

Cevap: --->: AŞKA İNANIRMISINIZ?

[QUOTE=tatli-dilli;314064]buradaki bir cümleye takildim kaldim kesip atmak ne demek? ya bir insani seviyorsan ya da asiksan nasil duygularina o anlamda yön veripte kesip atabilirsin?

zaten günümüzde yasanan bu günü birlik iliskiler degilmi herseyi basitlestiren, sirf bu yüzden insanin inanasi gelmiyor var olan tüm güzel duygulara. sirf bu yüzden inanlara karsi güvensizlikle yaklasmiyormuyuz?

bu konular uzun, ve sorunlari aciklamalari hic bitmez, herkes kendince bir yönden hakli muhakkak. cikarsiz sevgiler nasip eylesin mevlam bize...[/QUOTE]

KARDEŞİM BARİ SEN ANLA BENİ BEN HAKLIYIM HATIRLASANA BEN ÇOK ÇEKTİM SİVASA BİLE ĞİTMEDİMMİ ----TEKRAL DİYOMKİ----ĞEÇEKTE ASK YOK MENFAAT İNSAN KULLANMA ÇIKAR --?NERDE O SENİN DEDİĞİN ?SAYĞI DUYAR EL AYAK ÖPERİM

ötükenindelisi 24.09.2008 13:16

[QUOTE=dark_yamtar58;314069]Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.[/QUOTE]

BEN SEN BİLMİYORMUSUN EN BÜYÜK ACILARI YAŞADIM İNSALLAH SEN YAŞAMASSIN

tatli-dilli 24.09.2008 13:24

ben senin kim oldugunu anlamadim henüz ama sanki findik felan desem cikarcam emin degilim...

ben olayi bilmedigim icin bir yorum yapmaktan yana degilim o konuda...

tatli-dilli 24.09.2008 13:24

[QUOTE=dark_yamtar58;314069]Gerçekten burdaki arkadaşlarımızdan ciddi bir aşk yaşayıp sıkıntı çeken var mı acaba...Tabi ben haric.[/QUOTE]

siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda?

ötükenindelisi 24.09.2008 13:26

[QUOTE=tatli-dilli;314084]siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda?[/QUOTE]

EVET VAR KARDEŞİMİN Bİ SKINTISI? AŞIK OLUYO ? GALİBA?

dark_yamtar58 24.09.2008 13:30

[QUOTE=tatli-dilli;314084]siz haric derken abicim, senin bir SIKINTIN mi var ask anlaminda?[/QUOTE]

Efendim ben gerçekten sevgiye saygıya dayalı güzel bir aşk yaşamak isterdim.!!!! ama mümkün olmadı şu an bende onun için bu konuyu irdeliyorum acaba nasıl oluyor diye.:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:07.