![]() |
Cevap: Üye Olduğunuzda Dikkatinizi Kim Çekti?
kronik ve sivaslıleydi ...........
|
Cevap: Siteye Üye Oldugunuzda İlginizi Ceken İlk Sey Nedir..
karışık geldi ilk önce nasıl çözerim diye kurcamaya başlamıştım hemen:)
|
Metin dikkatimi çekmiştir.
|
siyasi konular :D
|
[QUOTE=club7house;427375]Metin dikkatimi çekmiştir.[/QUOTE]
[B] Ben de Sivasspor.com'a ilk üye olduğumda Yalçın(club7house) dikkatimi çekmişti ve sonrası zaten malum:D kavga, tartışma, dövüş vs...:)[/B] |
Kardeşim bizim ilişkimiz hep sevgiye dayalı onun üzerine kuruluydu , biz senle ne zaman kavga dövüş bilmem ne ettik :))
|
İlk girdiğimde ss.com kadar aktif değildi.Sivaslady kendi konu açıyor,kendi tartışıyor,sonra kendi kendine kızıyordu..Kimsecikler yoktu..:D
|
[QUOTE=club7house;462332]Kardeşim bizim ilişkimiz hep sevgiye dayalı onun üzerine kuruluydu , biz senle ne zaman kavga dövüş bilmem ne ettik :))[/QUOTE]
[B] Senle değil, Sivasspor.com'da mini sohbette başka üyelerle hani benim nikime takmışlardı:)...[/B]. |
[QUOTE=Yiğiter;462407]İlk girdiğimde ss.com kadar aktif değildi.Sivaslady kendi konu açıyor,kendi tartışıyor,sonra kendi kendine kızıyordu..Kimsecikler yoktu..:D[/QUOTE]
[B]Ne yapsın, üye yok, konu yok :D :D Sitenin temelini Serd@r ile birlikte attılar :)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;462407]İlk girdiğimde ss.com kadar aktif değildi.Sivaslady kendi konu açıyor,kendi tartışıyor,sonra kendi kendine kızıyordu..Kimsecikler yoktu..:D[/QUOTE]
[B] disardan öylemi görünüyordu :rolleyes: ben öyle hatirlamasamda :D heyy gidi günler heyy artik sakinlestim bak geriye cekildim :) üyelere biraktim herseyi ben gözlemci rolüne gectim[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:55. |