Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   TERÖRÜ KINIYORUZ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19620)

Klimasuyu 31.08.2009 22:04

Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

[B]Terörün de hertürlüsüne, Açılımın da hertürlüsüne karşıyız..![/B]

ömer yalcin 31.08.2009 23:20

[B][I]BENDE ICIMIZDEKI TERÖRÜ NALETLIYORUM,[/I][/B]

sevgim 58 31.08.2009 23:29

SEHTILER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ .....

[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img530.imageshack.us/img530/1725/flaggetuerkei.gif[/img][/url]

HaKaaN 31.08.2009 23:36

Daha ne kadar canımız yanacak bu pislikleri bu sekilde bitiremeyiz biz sırtlarını svazladıkca onlar ustumuze gelıyorlar.....Bunlara bir acılım yapmanın zamanı gelmedimi artık?????

Urumçi 01.09.2009 08:19

[QUOTE=HaKaaN;455806]Daha ne kadar canımız yanacak bu pislikleri bu sekilde bitiremeyiz biz sırtlarını svazladıkca onlar ustumuze gelıyorlar.....Bunlara bir acılım yapmanın zamanı gelmedimi artık?????[/QUOTE]

[U][I][B][FONT="System"]demekki sırtlarını sıvazladıkça üstlerine geliyorlar, o zaman şöyle bir açılacaksın üzerlerine doğru...

toplumu bölmemek etnik kimliklere ayırmamak, terör ve destekçilerini muhattap almayıp propaganda yollarını tıkamak, sözde aydın kürtçüleri susturmak, kişilerin hepsinin kendisini kürt değil Türk hissetmesini sağlamak gibi bir açılmak lazım bunlara kürt kimliği kazandırmaktan ziyade...[/FONT][/B][/I][/U]

Glock23 01.09.2009 10:14

[QUOTE=Urumçi;455854][U][I][B][FONT="System"]demekki sırtlarını sıvazladıkça üstlerine geliyorlar, o zaman şöyle bir açılacaksın üzerlerine doğru...

toplumu bölmemek etnik kimliklere ayırmamak, terör ve destekçilerini muhattap almayıp propaganda yollarını tıkamak, sözde aydın kürtçüleri susturmak, kişilerin hepsinin kendisini kürt değil Türk hissetmesini sağlamak gibi bir açılmak lazım bunlara kürt kimliği kazandırmaktan ziyade...[/FONT][/B][/I][/U][/QUOTE]

Hemserim kalbinle dusunerek konusuyorsun, hepimizin yuregi kaniyor sehitlerimiz icin,ailleleri icin, bu teror denilen lanet sey yeteri kadar can aldi ve aliyor. 1985 li yillarda Bulgaristan ayni bu dedigini yapmaya calismadimi Turk asilli musluman vatandaslarimizin isimlerini degistirmeye, Ezan seslerini kistirmaya, geleneklerini yasaklama yoluna bas vurmadimi? Onca yapilan seyden sonra VAtandaslarimiz Oz Benliklerini kaybettimi? Asla!!!!
Cinlilerin Uygur vatandaslarimiza yaptiklarini goze alalim , ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, Nasil Bir Uygur Vatandasimiz kendini Cinli hisseder. Bu gibi seyler hissettirilemez. Insanin ozbenligi bir hatira degikli hafizalaridan silelim. Bende cogu herkes gibi bekleyip ondan sonra kararimi verecegim bu acilim denilen sey icin. Her seyde bir hayir var deriz ya hani.
Bir tek seyden eminim, bu Vatan asla bolunmez, bu vatanin sinirlarini degistirmeye kimsenin gucu yetmez, disaridan veya icerden. Yuzyillardir oldugu gibi, Turku,Kurtu,Lazi,Cerkezi,Turmeni kardesce yasadi ve yasayacak.
Sizin yazdiklarinizi sakin elestirdigimi sanmayin. Benim herkesin dusuncesine saygim sonsuzdur.
Saygilar

Salim58 01.09.2009 10:42

[B] Bize silah çeken bizden değildir.bizi aldatan bizden değildir...HADİSİ ŞERİF

terörün her türlüsü terördür şiddetle kınıyorum [/B]

Glock23 01.09.2009 11:04

[QUOTE=deliktaşlısalim;455911][B] Bize silah çeken bizden değildir.bizi aldatan bizden değildir...HADİSİ ŞERİF

terörün her türlüsü terördür şiddetle kınıyorum [/B][/QUOTE]

HEMSERIM, SIZE TUM YUREGIMLE KATILIYORUM VE TERORUN HER TURLUSUNU KINIYORUM!

seva 02.09.2009 00:27

Türk Askeri Bu Şerefsizlere Yaptıklarının hesabını Ödetecektir.

Urumçi 02.09.2009 17:13

[QUOTE=nurcansl;455893]Hemserim kalbinle dusunerek konusuyorsun, hepimizin yuregi kaniyor sehitlerimiz icin,ailleleri icin, bu teror denilen lanet sey yeteri kadar can aldi ve aliyor. 1985 li yillarda Bulgaristan ayni bu dedigini yapmaya calismadimi Turk asilli musluman vatandaslarimizin isimlerini degistirmeye, Ezan seslerini kistirmaya, geleneklerini yasaklama yoluna bas vurmadimi? Onca yapilan seyden sonra VAtandaslarimiz Oz Benliklerini kaybettimi? Asla!!!!
Cinlilerin Uygur vatandaslarimiza yaptiklarini goze alalim , ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, Nasil Bir Uygur Vatandasimiz kendini Cinli hisseder. Bu gibi seyler hissettirilemez. Insanin ozbenligi bir hatira degikli hafizalaridan silelim. Bende cogu herkes gibi bekleyip ondan sonra kararimi verecegim bu acilim denilen sey icin. Her seyde bir hayir var deriz ya hani.
Bir tek seyden eminim, bu Vatan asla bolunmez, bu vatanin sinirlarini degistirmeye kimsenin gucu yetmez, disaridan veya icerden. Yuzyillardir oldugu gibi, Turku,Kurtu,Lazi,Cerkezi,Turmeni kardesce yasadi ve yasayacak.
Sizin yazdiklarinizi sakin elestirdigimi sanmayin. Benim herkesin dusuncesine saygim sonsuzdur.
Saygilar[/QUOTE]

[B]Bizim toplumumuzu örnek gösteriyorsun, peki o zaman sana şunu söyleyim tarihte hiçbir devleti olmamış kırma bir toplumun ayrıştırılması politikasına kurban gidiyorsunuz. Evet Kürt dediğin ırkın menşaesini 1920li yıllara kadar emperyalist batı turani olarak gösteriyordu ve Kazım Karabekir'in Kürt Meselesi isimli kitabını okumalısın (Kazım Paşa'nın da kürt asıllı olduğunu bilerek), günümüzdeki bilimsel araştırmalar ister genetik ister filolojik açıdan ve isterse sosyo-kültürel açıdan baktığın zaman zazaların farsi ve turani bir karışım olduğunu, kirmenci denilen kesimin ermeni, türk, farsi karışımı oldukları ve bunların içinde zazalarda farsinin baskın, kirmencilerde türklük baskın olduğunu ispatlamış bir durumda. Kürt halkı gibi bir kavram oluşturup bunu ayrıştırıcı emelleri için kullanmak ilk olarak İngilizler eliyle oluyor, 1933 yılına kadar başarısız giden bu proje için İngiliz bir bakanın şu meşhur lafı vardır "ben bir de onlara alfabe verdiğimde görün" bugün bölgesel lehçeler bir dil halini alması için elimizden geleni yapıp ayrı bir toplum oluşturmaya çalıştırılıyor buna çanak tutacak projelere ve ayrıştırmaya karşı olduğumuzu betimliyoruz.

Neyse gelgelelim Bulgaristan'daki Türklere, oradaki Türklerin uluslararası hukuk çerçevesinde Türkiye'ye ilticaları soybağı ile mümkündür. Eğitimi Türkiye Cumhuriyeti tarafından güvence altında olan Türk kimliğine sahip vatandaşlardır. İstedikleri takdirde Türk kimliğine girebilirler. Doğumuzdaki insanıda biz bu kimliğin içinde sayıyoruz. Neyse bulgarların yaptığı bulgar vatandaşı kimliğine sokmamak onları, ikinci sınıf vatandaş olarak göstermek ve ayni haklarını nisbiye indirgemek... Yani bir bulgarla bir Türk aynı haklara sahip değil orada. Ayrıca biz doğuda camileri kapatmadık, eğitim haklarını ellerinden almadık. Neyse Çin'deki Uygur kardeşlerimize yapılana gelince bu bir soykırım farkındaysanız. Çinde Uygurlar fabrikalarda angarya işlerde köle gibi kullanılır ve buşekilde çalışmak zorundadırlar. Han denilenlerin aldıklarının yarısını alırlar, Çin üniversitelerine kabul edilmezler Azınlık üniversitelerinde okurlar. Siyasi hiçbir hakları yoktur vs. vs. vs.

Şimdi Türkiye'ye dönelim doğulu bir vatandaşımız her vatandaşımızın sahip olduğu haklara sahip mi? Evet sahip ister siyasi hakları olsun seçilme ve seçme anlamında, ister eğitim hakları olsun Türkiye'nin her eğitim kurumundan faydalanabilmeleri açısından, ister iş açısından olsun devletin her kademesinde görev almaları açısından ve herkesle aynı şartlara tabii tutulması açısından. Uyan arkadaş uyan biz Türkler yapılan haksızlıklar karşısında dağa mı çıktık? Elbette hayır!!!

Şimdi kürt kökenli Türk vatandaşlarına ne imtiyazından bahsediyorsunuz, benle aynı haklara sahip insana ne hakkı verecekmişiz. Senelerce PKK demagojik şeyler attı ortaya, doğulu vatandaşlarımızı sömürdü şimdi bu ikiliği yapmak tüm Türkiye insanına zarardır. Bunu hazırlayıp servis edenler gibi buna destek verenlerinde iki cihanda şehitlerimiz yakasında olacaktır...

Allah rızası için bir parti yandaşlığını bırakında okuyun şu durumu...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:35.