![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;414064]silmemesi daha iyi ben hiç cam silmedim silmeyide düşünmüyorum stop[/QUOTE]
niyeki ne :D:D:D cam silmekle ne oluyor :D |
[B]Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir[/B]
|
[QUOTE=altuntas58;414202][B]Erkek adam elinden gelen her şeyi yapabilmelidir çünki hayat müşterektir[/B][/QUOTE]
katılıyorum abi ama cam hariç demi |
Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.
Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum.. |
[QUOTE=seva;414624]Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.
Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..[/QUOTE] tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani |
[QUOTE=seva;414624]Bu islerin kadini erkegi olmaz, hayat musterektir.
Ayrica, erkek adam sunu yapar mi, bunu yapar mi diye baslayan cumleleri sevmiyorum..[/QUOTE] [B][I]Hayat müşterektir tamam da erkek adamın cam sillmesi, halı yıkaması belki size ters gelmeyebilir ama bana çok ters geliyor ben asla yaptırmam; benim büyüklerimden gördüğüm budur.[/I][/B] |
Walla ben bayan olarak ileride evlenirsem (insaAllah) elimden geldigince oyle isleri kendim hallederim,,yanliz olurda hasta duser bise olursa tabiiki erkek camda siler, camasirda yikar :D ..
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;414627]tamam müşterekte elimize bez alıp bide camamı çıkalım yani[/QUOTE]
niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu. |
[QUOTE=seva;414754]niye Geçenlerde ben gördüm bizim yan komşu sanırım erkek adam çamaşır asıyordu.[/QUOTE]
çamaşır asabilir cam silerken gördünmü |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:23. |