![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
SIVASLILAR NETE GEZMEYI SEVIYOR ...................
|
SOHBETİ DOSTLA ETMEYİ SEVER..........
|
HERLESLE EDILMEZ SOHBET AMA SERDALA COK GÜZELDIR ...........
|
kadirşinaz sevecen bir dost...........................
|
bence bir birinize msn adreslerinizi verin orda daha iyi konuşur bir birinizi tanırsınız
nedenmi çok basit sitede tam konuşamıyosunuz etraflıca onun için dedim yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için yardım ediyim istedim kırdımsa özür dilerim kardeşlerim ben sizi çok seviyorum tatlı cadıcım gız sen nikini tatlı cadı yap çok tatlı olur valla serdal sende muallim yap sana yakışıyor çünkü hadi gendııze iyi bahın uşah. |
BENMIYIM ABLA TATLI CADI KELE????????????? :D:D:D
|
[QUOTE=sevgim 58;454677]BENMIYIM ABLA TATLI CADI KELE????????????? :D:D:D[/QUOTE]
sanırım sensin:) muallim ağır ablam ya....:) ............................... [QUOTE=guldane;454676]bence bir birinize msn adreslerinizi verin orda daha iyi konuşur bir birinizi tanırsınız nedenmi çok basit sitede tam konuşamıyosunuz etraflıca onun için dedim yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için yardım ediyim istedim kırdımsa özür dilerim kardeşlerim ben sizi çok seviyorum tatlı cadıcım gız sen nikini tatlı cadı yap çok tatlı olur valla serdal sende muallim yap sana yakışıyor çünkü hadi gendııze iyi bahın uşah.[/QUOTE] . . |
ÖNCE ERDALIDI SONRA SERDAL OLDU SIMDI MUALLIM..................:D:D:D
|
muallim.............:D
türkü gibi.:D |
YATMA VALTI GELDI ........... HERKESE IYI GECLER
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:22. |