![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=EyüphanAydın;349749][B]
Duvar yazısı adlı bir parça gerçekten çok güzel. Şarkıdan bir kaç söz okuyayım ; Cümle alem duydu beni,Sen duymadın insafsız ne oldu oldu artık saklaması imkansız. Çocuklar bile biliyor,Ali Ayşeyi seviyor.[/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B] Varsın olmasın sonumuz Menekşemiz kurusun Şu üç günlük Dünya’da Koy namımız yürüsün Çocuklar bile biliyor ’’Ali ayşe’yi seviyor’’ Çocuklar bile söylüyor ’’Ali ayşe’yi seviyor’’[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]ALİ KINIK-YERE BATSIN BUNUDA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM :)[/B][/COLOR] |
Dağ Çiçeği - Vedat Sakman
Seni ıslak bir tepenin üstünde gördüm dağ çiçeği Gülümsüyordun Mor ıssız çilek kokan dağlara yaslanıp Rüzgarlara nazlanıyordun Dağ çiçeği Dağ çiçeği Beni yağmurlara vurdun dağ çiçeği Kara sevdalara tuttun dağ çiçeği Seni yahşi yaylaların uslanmaz kızı dağ çiçeği Ne güzelsin Loş sessiz hüzün kokan akşamlarda durgun Aydınlık günler istersin Dağ çiçeği Dağ çiçeği Beni yağmurlara vurdun dağ çiçeği Kara sevdalara tuttun dağ çiçeği |
[COLOR="Red"][B][I]CEM YILDIZ-SEVDAKARIM BEN[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]Bilmem neyi söyler içimdeki sesler Belki gazellerde saklı nefesler Öyle sevmişim ki yazmışım çoktan Seni söylemeye şarkılar yetmez Günah mı dediniz günahkarım ben Sevda mı dediniz sevdakarım ben(2x)[/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]Bilinmez dillerde yazılmış adın Ben seni okudum kimseler bilmez Bir yangın çıkarsa yaksam zamanı Seninle yanmaya bir ömür yetmez Günah mı dediniz günahkarım ben Sevda mı dediniz sevdakarım ben(2x)[/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B](Deli mi dediniz sizi dinlemem)[/B][/COLOR] |
[B].......Ali Kınık......-......Firari Sevdam.......[/B]
|
Ben seni yasaklarda sevdim.....................Cevdet Bağcan
|
[B]Katy Perry Hot N cold...................[/B]
|
[img]http://img171.imageshack.us/img171/2169/pwj24821mc0.jpg[/img]
[B]Osman Öztunç-Usta[/B] Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Köylüydün belki ama onurlu mamur Bilirdin bir çok şeyi bir çok bilenden Sıcaklar altında orak sallayan Güneşten kavrulan teni bilirdin Kendini bilirdin kendini Onaltı yaşındaydım Bir gün türkiye tanıyacak diyordum beni Rençperiydim vahşi ve çılgın saflıkların Gülerdim benden ileri ve geri olanlara Dengesiydim her ikisinin Çocuksu, saf, masum gülerdim Birazda erkekçe Onaltı yaşındaydım Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim Utanmadım ruhuma çizilen resmin yırtılışından Bir gül dalıydım koparılan Çelik bir kol Her fırsatta kasırgalaşan yellerinde Yerlerinde yeller eser diyebilecek kadar büyümüştüm Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim. Bu ezan hangi selaya çıkar baba Nefesim acıyor. Sözlerim gözde kaldı artık Kaşlarım sual. Duymasın güzellerin gülü can birazdan gideceğimi Birikmesin gözlerinde intihar yüklü bulutlar Ben de yolculuk telaşı var. Bu ezan hangi selaya çıkar baba. Vurgun yedim baba vurgun Oltu taşı tesbihim , tütün tabakam ve siyah çakmağım şahit Bir de yüreğime çizdiğin resmin vardı yanımda Üç damla kan düştü geceye Üç damla baldıran zehri Vurgun yedim baba vurgun Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktım Rakipte olacaktı İkimizin elinde iki 14'lü ve gece Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize Yıldızlar yağacaktı üzerime Beni sabaha götüren. Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba. Bir gece düşüme giren ihtiyar adam "murad olsun söyleyim oğul" dedi Zafer nerde gizlidir dedim Ömrüne ömür can güzelin yüreğinde Peki güneş nerede saklanır dedim "yavuzun atının ak yelesindeki sırdır oğul" dedi Bir gece düşüme giren ihtiyar adam. Burda insanların yalnız ağzı var Siyah beyaz bir fotoğrafın içindeyim muzdarip Düşüncelerim kurşuna dizildi sabaha karşı Esselatu hayrun minen nevm derken ezanlar Açıldı sonsuza giden yol Burda insanların yalnız ağzı var. Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sır'a erdim Ve buyur eyledi ötelerden o ihtiyar adam Hoş geldin oğlum osman hoş geldin Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sır'a erdim [B]Söz ve fon müzik: [/B]Osman Öztunç |
Hüseyin Yıldırım-kayanın dibi
Kayanın dibinde oy oy mal mı yayılır oy Döşeğin üstünde oy oy nar mı soyulur oyy narmı soyulur oy Bir kez görmeğinen oy oy yar mı sevilir oyy yarmı sevilir oy Gecesi gündüzü oy oy bir olmayınca oy oy bir olmayınca oy Karanfil ekmişim oy oy gül ekmemişim oy oy gül ekmemişim oy Unutmuş dibine oy oy su dökmemişim oy oy Sanki ayrılığı oy oy ben çekmemişim oy oy hiç çekmemişim oy Çekerim ayrılık oy oy seni bir zaman oy seni bir zaman oy Kalenin dibinde oy oy taş bulamadım oy oy Bir yüzük yaptırdım oy oy kaş bulamadım oy kendime münasip oy oy eş bulamadım oy oy |
Gaye aKsu-Sevdan iLe .....................
|
[img]http://www.mustafayildizdogan.com/galeri/pictures/5.jpg[/img]
[B]Mustafa Yıldızdoğan-Bizim Memleket[/B] İçimden tanırım ben o elleri Onlar ki zahirde viran olurlar Ardıçlı dağları çamlı belleri Aşanlar Şirin'e hayran olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket Dökülür köpüklü sular yarından Baharlar yaratır kışın karından İçenler sihirli pınarlarından Şöyle bir silkinir ceylan olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket Başı boş kırlara salar tayını Elinden düşürmez okla yayını Aklına getirmez zafer payını Memleket yolunda kurban olurlar Bizim memleket, bizim memleket Ah canım cananım bizim memleket |
[B]eyuphan müzik zevkine hayranım :)[/B]
|
[img]http://www.mustafayildizdogan.com/galeri/pictures/4.jpg[/img]
[B] Mustafa Yıldızdoğan-Biz Bu Hallere Düşecek Adam Mıydık [/B] Bız bu hallere düsecek adam mıydık Duymadıklarımızı duyduk Görmedıklerımızı gördük Ikı dırhem aklımız vardı Onu da yedık bıtırdık Frenı patlamıs kamyon gıbıyız Allah'a havale gıdıyoruz Bız bu hallere düsecek adam mıydık Dalından kopan yaprak mısalı Bır rüzgara kapıldık kı sormayın gıtsın Kos koca 5000 yıllık çınar Batının hızarına düstü Felegın nazarına düstü Yıgıt dıye namım vardı Namert pazarına düstü Bız bu hallere düsecek adam mıydık Ne batılı olabıldık ne dogulu Ikı camıı arasında kalmıs beynamaz gıbıyız Bızı bız yapan, bıze aıt ne varsa her seyı attık Tıpa tıp taklıt ettık, aslını yasattık Üretmedık, tükettık, hazıra konduk hep yattık Hazıra dag mı dayanır beyler Ilımsız çag yakalanmaz, ılımsız kaldık Sıg kaldık, kaldık böyle kıraç Cıgerı bes para etmeyenlere el açtık Ve kahretsın yasıyoruz, onlara muhtaç Bu son lıman, bu son gemı baska yol yok Anlayın artık anlayın Türkün türk'ten baska dostu yok Yardım almaya alısanlar, Emır almaya da alısırlar Alıstılar beyım alıstılar Üç bes kurus ıçın Dalınız, kökünüz dedıler, açtılar Kıyınız, kösenız dedıler, ortalıga saçtılar Gururumu köprü ettıler, geçtıler Ölçtüler, bıçtıler Sah damarımı kestıler beyım kestıler Serefe dıyerek haysıyetımı ıçtıler Bızler gölgemızle oynasırken Onlar daglarımızda poyraz olup estıler Bız bu hallere düsecek adam mıydık Hürrıyetın tarıfını unuttuk Çanakkale'yı, sakarya'yı unuttuk Unuttuk ecdadı, mazıyı unuttuk Muhtaç oldugumuz kudret, damardakı asıl kanı unuttuk Unuttukça musıbetlere gark olduk Unuttuk beyım unuttuk Sankı bu vatanı bedava bulduk Bız bu hallere düsecek adam mıydık Hey gıdı asırlar hey, ses versenız Yüreklerı o günlere çevırsenız Hey gıdı üç kıta, yedı denız Hey gıdı uçsuz bucaksız vatan Vatan ıçın can veren Sımdı elın vatanında yatan Mezarsızlarımız, sahıpsızlerımız Garıplerımız Yanı azız sehıtlerımız Özür dılerız özür dılerız, özür dılerız Velhasıl Bız bu hale düsecek adam mıydık |
[B]Hakan TaŞıyan----GeceLer.........[/B]
|
АлтайКай - Там где рождается Алтай
AltaiKai - Altai_altaykay_uldamdy_tugenip Altay Türklerinden.... |
[img]http://www.kulturatek.com/catalog/images/mustyildizdoganankara1.jpg[/img]
[B] Mustafa Yıldızdoğan - Ankaraya Yağmur Yağacak[/B] dar geliyorsın artık dar başkent olsan neye yarar ben kendimi sevmedim seni sevdiğim kadarar ankaraya yağmur yağacak ankaraya yağmur yağacak yağacak yollar ıslanacak yağacak yollar ıslanacak kızılayın kaldırımları kızılayın kaldırımları bakıpda halime ağlayacak bakıpda halime ağlayacak yar etmem seni yar etmem yar etmem seni yar etmem düşsem de şikayet etmem düşsem de şikayet etmem uğruna bin kez ölürüm uğruna bin kez ölürüm başkasına yar etmem başkasına yar etmem ankaraya yağmur yağacak ankaraya yağmur yağacak yağacak yollar ıslanacak yağacak yollar ıslanacak kızılayın kaldırımları kızılayın kaldırımları bakıpda halime ağlayacak bakıpda halime ağlayacak dar geliyorsın artık dar başkent olsan neye yarar ben kendimi sevmedim seni sevdiğim kadarar ankaraya yağmur yağacak |
[B]Edip Akbayram - Merdo[/B]
bu üstadin sesine ve yorumuna da ben hastayim |
[img]http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/MU901675JI412_250.jpg[/img]
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Han Duvarları[/B] On yıl var ayrığım kına dağından Baba ocağından yar kucağından Bir çiçek dermeden sevgi bağından Huduttan hududa atılmışım ben Gönlümü çekse de yarin hayali Aşmaya kudretim yetmez cibali Yolcuyum bir kuru yaprak misali Rüzgarın önüne katılmışım ben Garibim namıma kerem diyorlar Aslımı el almış harem diyorlar Hastayım derdime verem diyorlar Maraşlı Şeyhoğlu Satılmışım ben |
[B]Edip Akbayram - Bekle bizi istanbul[/B]
ey ugruna savaslar cikarilan sehir, bekle bizi istanbul'um... |
[B]Trabzon Kolbastı videoları izliyorum.:)[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Kuslar[/B]
sevda cok uzaklarda yildizlarinda ötesinde bilmem nasil yakalarim kuslar kuslar ya umutlar biterse gidemem gidemem gidemem okadar uzaklara gidemem tek carem sonsuzluga atin beni kuslar ahh |
[B].........İzel - Mutlu Aşk Yoktur.......[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Hava nasil oralarda[/B]
hava nasil orada üsüyormusun kar yagiyor saclarima bilmiyormusun |
ebru yasar- seviyorum seni :(:(:(:(
|
[B]......Soner Arıca - Vefasız.......[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Güzel günler görecegiz cocuklar[/B]
güzel günler görecegiz, günesli günler... |
[B]......İbrahim Erkal - İnsafsız.......[/B]
|
[B]Edip Akbayram - bu memleket bizim[/B]
|
[img]http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/MU901675JI412_250.jpg[/img]
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Han Duvarları[/B] On yıl var ayrığım kına dağından Baba ocağından yar kucağından Bir çiçek dermeden sevgi bağından Huduttan hududa atılmışım ben Gönlümü çekse de yarin hayali Aşmaya kudretim yetmez cibali Yolcuyum bir kuru yaprak misali Rüzgarın önüne katılmışım ben Garibim namıma kerem diyorlar Aslımı el almış harem diyorlar Hastayım derdime verem diyorlar Maraşlı Şeyhoğlu Satılmışım ben |
özlem özdil den gül düşer gülün üstüne ... :(
|
[B].........Barış Manço - Dağlar Dağlar..............[/B]
|
yasemin göksu... aldı gitti neyim var neyim yoksaa...
|
[B]Eda & Metin Özülkü - Seninle olmak varya[/B]
kim bilir kac yil daha böyle canim yanacak seninle olmak varya yeniden dogmak varya |
[B]Eda Özülkü - Ince sizim[/B]
(cok cok cok sevdigim bir sarkidir) bir bahardım şimdi ayaz feryadımı duy biraz ihtimalim umudum az bilirim dönmen zor biraz ne verdiysem yalnış aldın kabüllendim alttan aldım uslanmadım sırılsıklam ben hep sana hayran kaldım ince sızım kalp hırsızım beni benden aldın imkansızım ağlasam inlesem ne fayda nasıl olsa ben hep haksızım ince sızım çok yalnızım beni benden aldın imkansızım ne yapsam ne etsem ne fayda nasıl olsa ben hep haksızım |
erkan oğur ... bir sevda şarkısı.....
|
[B].....Cengiz Kurtoğlu - Senin Eserin.....[/B]
|
[B]Askin Nur Yengi - Allah sahit[/B]
yüregi sürmelim sürmelim sana, aglasam inlesem ne fayda... |
çiğdem derkii ....aşık veyselimiz...
|
NE DERSİN
Bağladım gönlümü bir vefasıza Onunda sinesi yandı mı dersin Bir Mecnun misali bir Leyla gibi Oda böylesine binde biri kadar Sevdi mi dersin ne dersin Götürsün feryadımı rüzgarın sesi Sönmüyor içimde hasret ateşi Bir kötüye düşüp solunca benzin O zaman halimden anlar mı dersin Ömrümü uğrunda feda ederken Kimi gerçek bazen de hayal eylerken Beni sevip bana ümit vermişken Başkasına gönlünü verdimi dersin Anlatmam bir daha dinlemez isen Haklıyı haksızı söylemez isen Sevip sevilmeyi bilemez isen Senin yaşadığına hayat mı dersin Aşkı sevilmeyi bilemez isen Böyle yaşamaya sen hayat mı dersin Ne dersin |
[B].....Gülsen Bütün - Nazli Yarim......[/B]
|
[B]MFÖ - Bu sabah yagmur var istanbulda[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:06. |