![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Sabahat Akkiraz..........Bana yücelerden seyreden dilber..............(Aşık Mahsuni ŞERİF)
Çok seviyorum hayranım bu türküye hepinize mutlaka tavsiye ederim :) |
[B]KoLera----Sen Nasıl Bir İnsansın....[/B]
|
[B][I][COLOR=Red]Muhsin Reisime Ablasindan agit [/COLOR]
Ben gurbette kaybettim dag gibi gardasimi .... [/I][/B] |
DİNO - OYARE
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Nurettin Rencber
Sarardim ben sarardim. Sarardım ben sarardım senin için sarardım senin için sarardım baş yastıkta göz yolda her geçenden sorardım her geçenden sorardım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı kayalardan kayarım bulamadım ayarım bulamadım ayarım ben bu dertten ölürsem haberime sayarım haberime sayarım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı [/COLOR][/I][/B] |
[B]"Aynalarda gördüğümsün,ağladığım güldüğümsün,seeeen" diye bi şarkı:)....[/B]
|
[B]sabah haberleri[/B]
|
[B][I][COLOR="Cyan"]Nurettin Rencber
Sarardim ben sarardim. Sarardım ben sarardım senin için sarardım senin için sarardım baş yastıkta göz yolda her geçenden sorardım her geçenden sorardım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı kayalardan kayarım bulamadım ayarım bulamadım ayarım ben bu dertten ölürsem haberime sayarım haberime sayarım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı. [/COLOR][/I][/B] |
[I]bir yağmur sonrası gurbet ilde akşam
ruhumun bitmeyen nedametleridir ağarmış saçımda eskiyen şu zaman sonsuza dökülen gizemli bir nehir yaslasam başımı hatıralarıma bir şah damar gibi vururyor hayaller vuslat bilemem ki hangi rüyalarda ayrılıktan şimdi üşür durur eller(im) ABDÜLBAKİ KÖMÜR. ZAMAN [/I] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Nurettin Rencber
Sarardim ben sarardim. Sarardım ben sarardım senin için sarardım senin için sarardım baş yastıkta göz yolda her geçenden sorardım her geçenden sorardım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı kayalardan kayarım bulamadım ayarım bulamadım ayarım ben bu dertten ölürsem haberime sayarım haberime sayarım al dağlar yeşil dağlar gurbette yarim ağlar açtımola şu Sivasın gülü yaprağı çeker bizi bu yerlerin suyu toprağı. [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="DarkRed"]Muazzez Abaci Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır........[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:11. |
|