![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=deliktaşlısalim;464906]
[B]ozanları özlemişim ben bugün[/B] [B]gelselerde bayramlaşsak top yekün[/B] [B]tüm doslara selam olsun bak bugün[/B] [B]gelenim yok gidenim yok neyleyim[/B][/QUOTE] Hoşgeldin salim ozan memleketten Gönülleri fethettin sen yürekten Şansın yok penaltın döner direkten Bayram hediyen çikolata buyur benden :) |
Bir sıpa ki kası, gözü al gibi,
Boyu uzun, ince nazlı dal gibi, Eşekler içinde tatlı bal gibi, Birinci gelecek sipam bu sefer. |
On eşek içinde en güzel sıpa,
İnsan kıyayıpta vuramaz sopa, Ne ipe geliyor, ne gelir sapa, Birinci gelecek sıpam bu sefer. |
Sallayıp kuyruğu koşusu yeter,
Rakipler görünce korkudan titrer, Belli ki yarışma burada biter, Birinci olamaz sipam bu sefer. |
[B]Halimiz harap bir sıpanın yüzünden
Geçilmiyor yarışmacıların nazından:) 7. sıpa 2.liği kabullensin en azından Hasan abinin ki 1. olsun bu sefer...[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;465118]Hoşgeldin salim ozan memleketten
Gönülleri fethettin sen yürekten Şansın yok penaltın döner direkten Bayram hediyen çikolata buyur benden :)[/QUOTE] [B]arif ozanımda hoş geldin demiş öter şeyda bülbül dil yarelenir bakmaz mısın sinemde ki yaraya derdimi dökmeye dil yarelenir[/B] |
[B][I]Yine akşam oldu, hava karardı,
Hüzün cöktü göze, yüzler sarardı, Gerçekten sevseydi seni arardı, Boşver sende artık giderse gitsin. [/I][/B] |
[B]Eşek yarışmasına kısa ara verildi
Oy veren seçmenlere para verildi:D ,Kaybeden eşeklere kara verildi Dostlara bişey olmasın, yarışma biterse bitsin...[/B] |
[QUOTE=sandalli;465635][B][I]Yine akşam oldu, hava karardı,
Hüzün cöktü göze, yüzler sarardı, Gerçekten sevseydi seni arardı, Boşver sende artık giderse gitsin. [/I][/B][/QUOTE] O yar ne uzakta ne de yakında Bir Mecnun olmuşum O da farkında Hak takdir buyurmuş döndüm çarkında Boşver sen de artık giderse gitsin |
Kimseler gelmiyor bıraktım nişan
İstemem kimseden ne şöhret ne şan Herkes çok mutlu da ben mi perişan Boşver sen de artık giderse gitsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:19. |
|