![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]selamlar sevgiler hey ahali
nasılsınız ben görmeyeli acep beni özlediniz mi ? ben özledim vallahi [/COLOR][/B] |
E be Deli Çoban, boşuna adını deli gomamışlar dimek
Nene gerek sevda, öp başına go, buldunsa bir gap yimek Şinci öldün bak, adın neyin galmadı, eyi mi ettin a deli O gavur Iraz, bayram eder, gına yakar sen dünyadan gideli… |
[quote=kronick;335711][B][COLOR=darkorange]selamlar sevgiler hey ahali[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]nasılsınız ben görmeyeli[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep beni özlediniz mi ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben özledim vallahi [/COLOR][/B][/quote] Aleyküm selam sitenin Kronick'i Seni görünce olduk yıldızlı pekiyi İnsan dostlarını hiç özlemezmi Teşekkür ederiz ihya ettin bizi |
[B][COLOR=darkorange]mesajını aldım
dediğini yaptım hala bi haber çıkmadı acep kötü bi şey mi oldu [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;335725][B][COLOR=darkorange]mesajını aldım [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]dediğini yaptım [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hala bi haber çıkmadı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep kötü bi şey mi oldu [/COLOR][/B][/quote] Mesaj yerine ulaşmıştır sanırım Biliyorum herşeyin farkındayım Haber aslında çıkması lazım Yok kötü birşey rahatım |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;335407]Sivas`in yollari tas ile kumdan,
Sivasli severse kalp ile candan, Candan gecilierde, gecilmez yardan, Bu yüzden gurbette gezer dururum.[/quote] Severiz Sivas'i bizim herşeyimiz Arada bir gider gezer geliriz Sivasspor'umuzuda çok severiz Hep Şampiyonluğu hedefleriz |
[B][COLOR=darkorange]aşıklar nerde bi ses verin [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]biraz atışalım hadi gelin uykunuzdan biraz feda edin burada bol bol neşelenin [/COLOR][/B] |
[B]Baktım ki herkez atışıyor.
Herkez birbiriyle sataşıyor :) Bu arada benim manita bana bakıyor :D Herkeze selamun aleykum :)[/B] |
[B]Dostlar gelmiş dost bağları şenlenir,[/B]
[B]Dostları görmeyince boğazıma ilmikler düğümlenir,[/B] [B]Bir ümit dünyası işte benimkisi neylersin,[/B] [B]Belki bir gün hahveler ocakta demlenir...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]kızlar feda olsun sana
senin manita baksın tabi sana bulduğu için senin gibi aşıkk bi de kurban kessin senin yoluna[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:30. |