![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
hee sensin sevgim yahışıyor saaa sıracalı çoh datlısın niydiyim gorüncü
foturafııı hemen ahlıma datlı cadı dimek geliyor serdal keleee ne ağırı oğul esgiler muallim dillerdi ooretmenlere emme sen bilın hee düşümde ecik yaşlı gorsedir seni eyle daalmi iy bun sona ooretmen baa dirim gayrı ay çok tatlısınız ya çok seviyorum sizi allahım ne muradınız varsa yani dileğiniz gerçekleştirsin inşallah canlarım benim iyi sahurlar size. |
[QUOTE=guldane;454688]hee sensin sevgim yahışıyor saaa sıracalı çoh datlısın niydiyim gorüncü
foturafııı hemen ahlıma datlı cadı dimek geliyor serdal keleee ne ağırı oğul esgiler muallim dillerdi ooretmenlere emme sen bilın hee düşümde ecik yaşlı gorsedir seni eyle daalmi iy bun sona ooretmen baa dirim gayrı ay çok tatlısınız ya çok seviyorum sizi allahım ne muradınız varsa yani dileğiniz gerçekleştirsin inşallah canlarım benim iyi sahurlar size.[/QUOTE] iyi sahurlar...........:) [QUOTE=sevgim 58;454687]YATMA VALTI GELDI ........... HERKESE IYI GECLER[/QUOTE] iyi geceler.......................:) |
SAGOLSIN ABLAM O SENIN TALTIGIN SEN NASIL HITAP ETMEK ISTERSEN ÖYLE HITAP ET ............ IYI SAHURLAR HAYIRLI RAZAMANLAR IYI GECLER ............
|
[B]sessiz sakin ve çok gülen bi kardeşimiz[/B]
|
REKORTMEN BIR ABIM ................:D
|
cici bici tatlı bi kız işte kardeşim!!!
|
[B][I]cok tehlikeli bakiyor,nickide acayip yani.............................[/I][/B]
|
ömer bey kardeşim çok saygılı ve seviyeli biri
ve çok alçak gönüllü allah gönlüne göre versin klozet kapağı rica etsem nikinizi değiştirirmisiniz sivaslı birine bu niki hiç yakıştıramadım değil sivaslı türk vatandaşına yakışmıyor be kardeşim biz o kadar pismiyizki bu niki koydun kendine haa bu arada aramızada hoş geldiniz umarız güzel vakit geçirirsiniz. |
Güldane hanim, sitenin olmazsa olmazlarindan, seviyeli ve güzel yorumlarini severek takip ediyorum.
|
[B]Sandalli ( Hasan) abi sitemizin en sevilen abilerinden Allah yoklugunu göstermesin. Ayrıca şair ozan ve aşık. Almanyada ikamet eder. İyi bir Beşiktaş taraftarıdır( Allah başka dert vermesin :D)Türkü dinlemeyi sever. [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:04. |