![]() |
Cevap: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
Bende bizim köylüyüm....................
|
[QUOTE=sivaslı fd;443172]Bende bizim köylüyüm....................[/QUOTE]
[B]orada bi köy var uzaklarda o köy bizim köyümüz ordanmısın yoksa kardeşim:D[/B] |
Arkadaslar mümkünse köylerinizin eski isimlerinide parantez icerisinde yazin.
Bizim köyün yani ismi Bademkaya. (Nadirik) denir eski adiylada. |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443314][B]orada bi köy var uzaklarda o köy bizim köyümüz ordanmısın yoksa kardeşim:D[/B][/QUOTE]
Hah ordanım işte ben... Hani köprüyü geçince saatli taş var, saatli taşa sırtını verdinmi 50 adım say karşına bir meydan çıkar işte orda Sivaslı fd dedinmi kime sorsan gösterirler (desem yalan olur) :D:D:D |
[QUOTE=sivaslı fd;443427]Hah ordanım işte ben... Hani köprüyü geçince saatli taş var, saatli taşa sırtını verdinmi 50 adım say karşına bir meydan çıkar işte orda Sivaslı fd dedinmi kime sorsan gösterirler (desem yalan olur) :D:D:D[/QUOTE]
güzel bi adres kardeşim gelirsem bi deneyeyim :D..bakalım bulabilecekmiyiz |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443428]güzel bi adres kardeşim gelirsem bi deneyeyim :D..bakalım bulabilecekmiyiz[/QUOTE]
Bulursun abi ya sora sora Bağdat bulunurmuş :D |
[QUOTE=sivaslı fd;443435]Bulursun abi ya sora sora Bağdat bulunurmuş :D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]bulurum demi kaybolmam inşallah bende kaybolacak göz varmı hiç:D:D[/FONT][/COLOR] |
köyümü hiç bilmiyorum.bir gün gidermiyim acaba?
|
[URL=http://img12.imageshack.us/i/dscf0229l.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4245/dscf0229l.jpg[/IMG][/URL]
...............KAVLAK............. beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar başucumda biterse yediverenler aşıklar koklasınlar.. |
hee gız fd ben o köylüyüm hani vaya bizim köytecerle karşı karşıya hah ora işte ya sen salim kadeşin dediği yerdenmisin ya salim kardeş orda bir köy var hani bahsettiğin adı ne.
bizim mahallede fırın var sivasta gühertaş ekmek fırını kılavuz mehmet akif mahallesinde.dimekki aynı koylüsünüz. bizim mahallede fırın var sivasta gühertaş ekmek fırını kılavuz mehmet akif mahallesinde.dimekki aynı koylüsünüz. bizim mahallede fırın var sivasta gühertaş ekmek fırını kılavuz mehmet akif mahallesinde.dimekki aynı koylüsünüz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:38. |