![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
EYLÜL BAKIŞLIM
Baharda gelmedin yazda gelseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Nasıl sevdiğimi sen de bilseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaç gece terk ettim kaç sabah koştum Seninle doluydum sensiz bomboştum Geç olsa da aşkı sende bulmuştum Ah benim hazanım eylül bakışlım Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak Gönlüm hep seninle ellerim uzak Sen yolun başında ben de son durak Ah benim hazanım eylül bakışlım. AHMET SELÇUK İLKAN |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Amannnnnn Onurda gelmiş nasıl oldun inşallah...
|
[COLOR="Red"][B]Hosgeldin.......[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=ismail 58;508744]evet abi bu aralar yoğun olduğum için bir görünüp bir kaybolabilirim.
ama, aksilik olmazsa asla terketmem sizin muhabbetinizi, bu aralar böyle idare ederseniz beni sevinirim. kusuruma bakmayasınız.[/QUOTE] [B][I][COLOR=dimgray][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#696969]Kardesim sen islerine bak, seni özledigim icin böyle yaziyorum[/COLOR][/I][/B] |
Afiyet olsun Serçem...
Karamell hoşgeldin... |
Güzel gözlerinde parlasın ışık,
Hasretin kalbimde yapsa da deşik, Bir sana bağlıyım, bir sana aşık, Ben canı gönülden sevmişim seni. |
hoşbulduk napıyosunuz ne yiyosunuz yinee yaa
|
İyiyiz cnm ben kahve içiyorum,sana yaş pasta gelir bence...
|
CEREN GÖZLÜM
Unuttun mu diye sorma Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kırma Dayanamam ceren gözlüm Sen ufkuma doğan güneş Sen gönlüme düşen ateş Burcum bile burcuna eş Ayrılamam ceren gözlüm Bahtımdaki uğurumsun Gönlümdeki gururumsun Yarınımsın umudumsun Unutamam ceren gözlüm Seni yazdım hayatıma Gönlümün her sayfasına İnan senden başkasına Sarılamam ceren gözlüm Sen gözümde tüten duman Sen vardığım en son liman Sen Tanrı'mdan bir armağan Unutamam ceren gözlüm Islanırsa eğer gözün Yüreğime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Dayanamam ceren gözlüm AHMET SELÇUK İLKAN |
[COLOR="Red"][B]tatlilar falan, buyur gel beraber olsun[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:38. |
|