![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Sami Özer'in güzel yorumuyla bir Yunus Emre eseri "Dolap niçin inilersin?"...
|
Feridun Düzağaç - Lavinya
|
[B]Onu ŞAN-Amman felek...[/B]
|
Sibel can -benim adım aşk
Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir büyü bir lanet bu Bitmedi ömür boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hükmediyor Hiç hatrım geçmedi mi bir kere Yine bir bana zulüm ediyor Benim adım aşk benim adım yalnızlık Dik yokuşlarla çevriliyim Benim adım aşk benim adım ayrılık Olmazlara meyilliyim |
[B]Sagopa Kajmer - Ateşten Gömlek [/B]
[B]Tolga Futaci - Mavi[/B] yine de sen sakin vazgecme benden, bekle degisirim. yüregime yüregini ekle, senle iyilesirim... [B]Tolga Futaci - Mavi[/B] yine de sen sakin vazgecme benden, bekle degisirim. yüregime yüregini ekle, senle iyilesirim... [B]Tolga Futaci - Mavi[/B] yine de sen sakin vazgecme benden, bekle degisirim. yüregime yüregini ekle, senle iyilesirim... |
Damar ondan sorulur Ferdi baba-Sendemi Leyla ?
Haksızlık edene isyan ederdin İnsanlık bu değil derdin Sonunda darbeyi kendin indirdin Sendemi Leyla ? |
[B]Bendeniz - Gül Bahcesi[/B]
Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Ne seni ne beni taşır yaban eller Yüreğime ördün dikenli teller |
Mustafa Cihat.........Gülmeyenler Bahcesi
|
...beraber yürüdük biz bu yollarda
zekayi tunca ve tayyip erdoğan efendi a tv de beraber seslendirdi....... |
[QUOTE=tatli-dilli;463765][B]Bendeniz - Gül Bahcesi[/B]
Seni sevdim diyor gönül kaçıyorsun Gül bahçesi vaad etmedim sana diyorsun Ne seni ne beni taşır yaban eller Yüreğime ördün dikenli teller[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]eee kim dinletti ?[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:48. |
|