![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Şimdilik koymuşum şiire nokta,
Vatanım içimde kanayan ökte, Hadi gel yeniden sofraya çökte, Kalan katmerleri götür Salim bey. |
[QUOTE=sandalli;466120]Şimdilik koymuşum şiire nokta,
Vatanım içimde kanayan ökte, Hadi gel yeniden sofraya çökte, Kalan katmerleri götür Salim bey.[/QUOTE] [B]yoruldu ozanım terledim yine name name sözler döküle dile sensiz olmaz tadı sofranın hele gel oturup yiyek ekmekle tere[/B] [B]güle güle sana sandallı kardeş başımın tacıdır gelen her kardeş paramız olmazsa yemeyiz beleş ozan gelir ise haberim ola[/B] |
Bir mektup yolladim, sevgili yare,
Yürek dertle dolu, ciğerim pare, Ayrılık çok acı, faydasız para, Rüyami yarıpta doğsan geceme. |
[B]yarim artık beni tanımaz oldu
görmüyor gözlerim dumanla doldu o son görüşümde ecelim oldu bekliyorum hergün gel bir geceme[/B] |
Karanlık geceme yarimdi ışık,
Akıl firar etti, yüreğim aşık, Hayallerim bitti, işler karışık, Sabah güneş gibi doğsan geceme. |
[B]olmuyor artık bu gurbet sensiz
cley yemez içmez herzaman bensiz sandallı sen çayları koy amanha demsiz bak güneş batıyor yine bu akşam[/B] |
Bir gün daha geçti yine ömürden
Bir bade doldur ver içem elinden Sev seni seveni sende yürekten Bir dost bulamadım tez akşam oldu |
[B]ayrılık vaktidir üzmeyin beni
arkamdan kızıpta üzmeyin beni çok uğraşıp sakın çözmeyin beni güneşim batıyor yine bu akşam[/B] |
Karşılıksız sevme mezarın eşme
Sevilmeden sevip yolundan şaşma Ben bir susuz garip sen soğuk çeşme Uzattım elimi akma istersen |
Terk ettim sılayı evi ocağı
Hala arıyorum şefkat kucağı Derim soyuluyor yedim sıcağı Cehennem narında yakma istersen |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:57. |
|