![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Arif Abi söyle şimdi nederim
Bir göz atıp gittin arttı kederim İstenmiyor isem burdan giderim Öyle uzak uzak bakma istersen |
Şu yalnızlık beni ne hale itti
Özlenmek aranmak ne çabuk bitti Sandallı burdaydı nereye gitti Elma dediğimde çıkma istersen |
Önceden tatmıştım sevdalık yaman
Aklını sarıyor beyaz bir duman Seni seviyorum dediğim zaman Başını yan çevir takma istersen |
sivaBURs yaz ister gör ki kış gelir
Acı çekmeyene sevda hoş gelir Ne desem faydasız sana boş gelir Sen sok hançerini bıkma istersen |
Bekledim sayfada ozan adı yok
Bu akşam ozanın belli tadı yok Uçup da gelmedi tek kanadı yok sivaBURs düzeni yıkma istersen |
Ozanın yüreği kuşa benziyor,
Islanmış gözleri yaşa benziyor, sıvaBurs burada başa benziyor, Özrümü kafana takma istersen. |
ozanlar yoruldu bir ay boyunca
birer birer toplanıyorlar anca sevaburs kalmış tek tabanca yalnızlıgı kafaya takma istersen |
[QUOTE=sandalli;466318]Ozanın yüreği kuşa benziyor,
Islanmış gözleri yaşa benziyor, sıvaBurs burada başa benziyor, Özrümü kafana takma istersen.[/QUOTE] Hayırdır ozanım ne oldu sana İçini açıp da anlat sen bana Bu garip dostunu atma yabana Gönlüme kederi tıkma istersen |
[QUOTE=sivaBURs;466323]Hayırdır ozanım ne oldu sana
İçini açıp da anlat sen bana Bu garip dostunu atma yabana Gönlüme kederi tıkma istersen[/QUOTE] Dalmışım bügünlük başka aleme, Laflarım dökülmez oldu kaleme, Gönül köle olmuş derde, eleme, Halimi bu gece sorma istersen. |
[QUOTE=OSMAN ECE;466320]ozanlar yoruldu bir ay boyunca
birer birer toplanıyorlar anca sevaburs kalmış tek tabanca yalnızlıgı kafaya takma istersen[/QUOTE] Diyari epeyce kenardan baktın Dere suyu gibi sessizce aktın Hani ya üstadım hep yazacaktın Gömdüm yüreğime çıkma istersen |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:10. |
|