![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Salim58;466407]
[B]bakın çok yoruldum koydum noktayı[/B] [B]çok acıktım getir bana pastayı[/B] [B]ziyaret edelim ağır hastayı[/B] [B]bi bardak çayımızı gel iç istersen[/B][/QUOTE] Salim ozanım edersin büyük laflar Kirlenmiş duyguları acep ne paklar Birbirinden uzak yaşayan canlar Gelde şu hasreti bitir istersen |
[QUOTE=sandalli;466395]
Arif abi bu alemde birinci, Şözlerinden döker yazıya inci, Kronik pişirsin eti, pirinci, Salim hepini kapma istersen.[/QUOTE] Ozanlıkta olmaz böyle birinci Herkes yazar dilleri döker inci Sandallı aşkıyla yaşasın sevinci Yürekteki sevdalar coşsun istersen |
[QUOTE=arifcoskun;466409]Salim ozanım edersin büyük laflar
Kirlenmiş duyguları acep ne paklar Birbirinden uzak yaşayan canlar Gelde şu hasreti bitir istersen[/QUOTE] [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]büyük laf neyime büyümedimki devamlı emekliyorum yürümedimki doslarıma sırtım çevirmedimki gönlümün sultanı olmak istersen[/FONT][/COLOR] |
[B]yine akşam oldu başladı hüzün
biraz dinlenipte ayak bağımı çözüm ozanlar gelmiyor gönlümde hüzün akşamıma ışık olma istersen[/B] |
[QUOTE=Salim58;466467][B]yine akşam oldu başladı hüzün
biraz dinlenipte ayak bağımı çözüm ozanlar gelmiyor gönlümde hüzün akşamıma ışık olma istersen[/B][/QUOTE] Hüzünlü mü yine garibin bası, Akıtma ne olur gözünden yaşı, Bu akşam yiyesin sen bulgur aşı, Kebaba, köfteye bakma istersen. |
[QUOTE=sandalli;466468]Hüzünlü mü yine garibin bası,
Akıtma ne olur gözünden yaşı, Bu akşam yiyesin sen bulgur aşı, Kebaba, köfteye bakma istersen.[/QUOTE] [B]benim hüzün günüm artık ne çare artık atacağım bağırıp nara dalından koparsa kırmızı elma iyi akşamlar deme bana istersen[/B] |
[QUOTE=Salim58;466469][B]benim hüzün günüm artık ne çare
artık atacağım bağırıp nara dalından koparsa kırmızı elma iyi akşamlar deme bana istersen[/B][/QUOTE] Otuzbini geçmiş son mesaj sayın, Ömrünce parlasın güneşin, ayın, Yoksa Ankara`da eğer bir dayın, Boşuna çağlayıp akma istersen. |
[QUOTE=sandalli;466471]Otuzbini geçmiş son mesaj sayın,
Ömrünce parlasın güneşin, ayın, Yoksa Ankara`da eğer bir dayın, Boşuna çağlayıp akma istersen.[/QUOTE] [B]neyime benim otuz bin mesaj alan olmuyorki dağıtam biraz havalar soğudu başladı ayaz birazını sana verem istersen :D[/B] |
[B]aha gidiyorum Allah aşkına
biri bana vurdu döndüm şaşkına ne garip biriyim hep tek başıma görüşelim sabah ola istersen[/B] |
bu günkü günlerde pazardır pazar
can ozanlrıma deymesin nazar açmayın derdimi yaram var azar sevdiceyim benden yoz oldu gitti haber bekledim gökte uçan kuştan ottan döşek yaptım yastıgım taştan aklımı alıp götürdü baştan sevdası kalbimde iz oldu gitti coşkun sular gibi coşup çagladım gençlikte bir güzele meyil bagladım yıllardır ardından çalıp söyledim oda diyarime söz oldu gitti |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:56. |
|