![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=EyüphanAydın;335734][B]Baktım ki herkez atışıyor.[/B]
[B]Herkez birbiriyle sataşıyor :)[/B] [B]Bu arada benim manita bana bakıyor :D[/B] [B]Herkeze selamun aleykum :)[/B][/quote] Atışa atışa bak ne hale geldiik Taş attık biz sataşmadık Manita sana değil sen bak ona Yoksa bakacak bak başkasına:D |
[B][COLOR="DarkOrange"]ahanda sönmez abim gelmiş
yine benden kahve istermiş umut fakirin ekmeği imiş sabrın meyvesi ise pek tatlı imiş [/COLOR][/B] |
Ötelerden ötelere bir [B]Var[/B] vardır,
Vardan da yoktan da ötede bir [B]Var[/B] vardır, Bir fincan kahveden ne çıkar demeyin, [B]Demli kahvenin[/B] içinde bir bir [B]sır[/B] vardır... |
[B][QUOTE=arifcoskun;335738]Atışa atışa bak ne hale geldiik
Taş attık biz sataşmadık Manita sana değil sen bak ona Yoksa bakacak bak başkasına:D[/QUOTE] Manitam takar at gözlüğü Bakmaz kimseye başka gözle Beni görür o güzel gözleri :) O benim bir tanem :D[/B] |
[B][COLOR=darkorange]manita dediğin olmalı at gibi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]yürürken yeri göğü inletmeli[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yakışır sana da onun gibisi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]allah mesut etsin ikinizi[/COLOR][/B] |
Boyların üstünde [B]boy[/B] vardır,
Huyların ötesinde [B]huy [/B]vardır, Halden ancak [B]Arif[/B] olan anlar, Demli kahveden [B]Ariflere [/B]de bir [B]pay[/B] vardır... |
[B][I][COLOR=darkred]GÖNLÜM UCMAK ISTERKEN SEMAVI GÖKLERE[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]AYAGIM TAKILIYOR YERDEKI GÖLGELERE((((((((([/COLOR][/I][/B] |
[quote=SONMEZ;335740]Ötelerden ötelere bir [B]Var[/B] vardır,
Vardan da yoktan da ötede bir [B]Var[/B] vardır, Bir fincan kahveden ne çıkar demeyin, [B]Demli kahvenin[/B] içinde bir bir [B]sır[/B] vardır...[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]kalmadı artık bu işin sırrı kahvenin demi olmalı kıvamlı köpüğü de tabi bol olmalı eğer köpük yok sa (?) ocağa yen i kahve koymalı [/COLOR][/B] |
[quote=SONMEZ;335744]Boyların üstünde [B]boy[/B] vardır,
Huyların ötesinde [B]huy [/B]vardır, Halden ancak [B]Arif[/B] olan anlar, Demli kahveden [B]Ariflere [/B]de bir [B]pay[/B] vardır...[/quote] Önemli olan boy değil farklılıktır Huyların iyisi güzel kötüsü zarardır Arifler odasında hep yeriniz vardır Hak olmayan pay çok günahtır |
[B]Sakın ola batmasın kimseye sözlerim,[/B]
[B]Yorgun düştüm bugün, süzülüyor gözlerim,[/B] [B]Huzurdan destur verirseniz dostlar,[/B] [B]Dostlar meclisinden müsade isterim...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:21. |