![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[img]http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/MU940209NL667_250.jpg[/img]
[B] Osman Öztunç-Geri Dönmedi [/B] Bu bir veda bu bir ölüm uykusu Bu bir aşkın yarım kalan türküsü Gözlerimde bir intihar korkusu Ben bir deli ben bir gözü karayım Bu yarayı ateşlemi sarayım Bir geçmişi alnındanmı vurayım Başıma bir bela sardı geri dönmedi Ömrüme bir mühür vurdu geri dönmedi Hikayemiz ayrı ayrı yazılmış Üzerimiz bir kalemde çizilmiş Sayfalara benim kanım süzülmüş Fırtınayla devrilmişim dal gibi Ziyan oldum sonbaharda gül gibi Kalakaldım bu şehirde el gibi Unuttu mu hor mu gördü geri dönmedi Hatırımı tel tel kırdı geri dönmedi |
[B]Sibel Can - Melekler agliyordu[/B]
sen omzuma çökmüş agır bir günah çözümsüz bir düğüm boşa geşmiş gün her gece yatagımda dönüp kıvrandıgım karanlık bir rüya gelinsiz düğün gelip de aglama bana gömdün elinle bu mezar hep ıslak kalır seninle oturdum düşündüm bir agaç altında melekler aglıyordu sagımda solumda sen kolayı seçtin zor zamanımda bir hayat tükendi senin yolunda |
[B]Sibel Can - Eski toprak[/B]
(ses ve yorum fevkaladenin fevkinde) boşa ah etme a bülbül ne aşık kaldı ne de gül göç etmiş eski sevdalar şimdi mevsim en son eylül çok eskiden adı varmış başka bir tadı varmış adam gibiymiş sevmeler ne düzenbaz sevişmeler ne vedasız gitmeler yokmuş böyle bahaneler vedalaşıp son eylülde dökülmüşler yaprak yaprak o siyah beyaz aşkların adı şimdi eski toprak |
[B]Yildiz Tilbe - Kim bu gözlerindeki yabanci[/B]
kim bu gözlerindeki yabanci yaralar beni yüregimden hani ben olacaktim yalanci basinin taci |
[img]http://img178.imageshack.us/img178/463/osmanztun2de61jb9.jpg[/img]
[B]Osman Öztunç - Hapishane[/B] Hapishane içinde Volta vuramıyorum Aç kapıyı gardiyan Burda duramıyorum... Hapishane içinde Kara kara o günlerim Ne oldu bana yavrum İnim inim inlerim Niye böyle inlerim... Eyy boynumu vurduran karanlık yüz, Sevda çiceklerimi kıran hoyrat rüzgar, Acemi cellat, Destanımı dinleyipte kabus sana çocuk, Kendi fermanını göğsünde kasırgalaştıran devran, Gülüme öfke düşmüştür bil, bilki UNUTMA BENİ... Ben bu sevda yüzünden Bir cinayet işledim Ben bu aşkın yüzünden Bir cinayet işledim... Ey gidi arkadaşlar Cezayı idam yedim İdam cezası yedim... Ne deyim gardiyan Dertlerim bini aştı Aç kapıyı çıkayım İdam vaktim yaklaştı... Senin baş ucunda taş, benim gözlerimde yaş.. Sen borcunu ödedin, SIRA BENDE ARKADAŞ..!</div> __________________ Kan bozuk olmazsa mazi satılmaz, Takım tutar gibi dava tutulmaz, Moda da değildir her yıl atılmaz, Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan... |
[B]Yildiz Tilbe - Seni o sanmıştım[/B]
(benim en favori yildiz parcalarimdan biri) hep istemiştim; başımı omzuna yaslayacağım bir insan ona ağlayıp, onunla gülmek onunla doyup, ona acıkıp ona susayıp onunla bakmak, onunla görmek heryere gitmek, herşeyi öğrenmek aşka doymadan mutsuz olmadan beraber yaşayıp beraber ölmek itemiştim seni o sanmıştım ne kadar da gençtim masum ve güzedim şimdi çok yalnızım ellerin vardı, dokunmak için yandığım gözlerin vardı, bakmak için delirdiğim yüreğin vardı aşk için, olmadı önce farklıydık aşkla bağlıydık sevişirken ağlardık sonra hep yalnız ağladım beraberdik ama yoktuk seni o sanmıştım ne kadar da gençtim senelerim gitti şimdi çok yalnızım... |
[img]http://img171.imageshack.us/img171/2169/pwj24821mc0.jpg[/img]
[B]Osman Öztunç - Birader [/B] Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirirler dostum, Haydutlar kol gezer bu şehirde. Sen benim çocukluktan arkadaşımsın ulan, Sen gardaşımsın ulan. Seni bırakamam tek başına birader, Gel ölelim beraber. Bu şehir şehirlerin hayırsızıdır, Toprağı suyu değişmeli. İnsanı insanların uğursuzudur , Sonuna kadar dövüşmeli. Bir sen yanarsın bir de namlular, Hürriyet sevdana senin. Mimlenmişsin, onlar seni ısırmadan, Sen onları yemelisin. Sen benim çocukluktan arkadaşımsın ulan, Sen gardaşımsın ulan. Seni bırakamam tek başına birader, Gel ölelim beraber. |
[B]Ibrahim Tatlises - Seni sana birakmam[/B]
bugün dogum günü olan berat kardesime gelsin bu sarki, nice mutlu yillara... |
[B]Yildiz Tilbe - aşkın benden de öte [/B]
(of be of, iste benim favori sarkilarimdan biri daha) gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun olsun seni çok seviyorum mutsuzum her şeyim bana inat görmüyor yüzüm rahat çok özlüyor huzursuzum ben sana dayanamam ayrı mı, hiç duramam gözlerinde gece olmuyor güneşi perdeliyor bakışın hem sana ihtiyacım var hem de bana delice al beni bırakma hiçbir an bile kendime aşkın benden de öte bir yere gidemem ki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamam ki o kollarda bulamazsın gerçek aşkı yangınlarda sönemezsin benden ayrı. sen korksan da yine aynıyım aşığınım... |
[B]Yildiz Tilbe - El adami[/B]
Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadim |
[B]Yildiz Tilbe - Vazgectim[/B]
her gün biraz daha aşkı yitiriyor yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi sabahlara yakın sessiz gelişlerin hırsız gibi kararsız, kararlı yatağımdasın kırk yıllık yabancı vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeç yüreğimden düşlerimden yaralıyım bin yerimden ben değilim seviştiğin affedemem beni affet gidiyorum uzaklara sensizliğe kahretsin, yapamıyorum kaçtıkça sana geri dönüyorum kahretsin, yapamıyorum seni sevmeyi ağır ödüyorum.. |
[B]Günel - Adi yok[/B]
gelip kapina dayansam elimde bir demet cicek ben özür dilerim sen affedersin per perisan gelirim kabul edersin sadece sarilip birbirimize aglayalimmi ne dersin? |
[B]erdal güney:
GÜL KOKUŞLUM....[/B] |
Solmadan gel artık aşkımın gülü
Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsen seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Nasıl sevgiliymiş göründe bakın Sevgilim seninle buluşmam yakın Unuttum desemde inanma sakın Anılarla yazdım sni kalbim Böyle bir aşk görülmemiş dünyada Ne geçmişte nede bundan sonrada Araslar bulamazlar rüyada Göremezler seni yazdım kalbime |
Ayla Dikmen - Anlamazdın
Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma, Acılar geçer zamanla. Aşka tövbe demem ben, Görürsün sevince yeniden. Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. |
[B]Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
[/B] Sene 1341 nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adımı koydum Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Sen üzülme anam dertlerim çoktur Çektiğin çilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda üstüme yoktur Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Çok zamandır çektim kahrı zindanı Bize de mesken oldu Sinop'un hanı Firar etmeyilen buldum amanı Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Sinop kalesinden uçtum denize Tam üç gün üç gece göründü Rize Karşıki dağlardan gel oldu bize Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı Varilcioğlu Beşyüz atlı ile kestiler yolu Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz |
[B]Günel - Adi yok[/B]
bugünde bu sarkiya tatkim iyi mi, cok hos sözleri cok güzel... |
[img]http://yasam.startv.com.tr/muzik/img/kapak/Yerli/170x170/o/osman_oztunc_sessiz_ciglik.jpg[/img]
[B] OSMAN ÖZTUNÇ-USTA[/B] Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Köylüydün belki ama onurlu mağrur Bilirdin bir çok şeyi bir çok bilenden Sıcaklar altında orak sallayan Güneşten kavrulan teni bilirdin Kendini bilirdin kendini Köylüydün belki ama Onaltı yaşındaydım “Birgün Türkiye tanıyacak” diyordum beni Rençberiydim vahşi ve çılgın saflıkların Gülerdim benden ileri ve geri olanlara Dengesiydim her ikisinin Çocuksu saf masum gülerdim Birazda erkekçe Onaltı yaşındaydım Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim. Utanmadım ruhuma çizilen resminin yırtılışından Bir gül dalıydım koparılan çelik bir kol ”Her fırsatta kasırgalaşan yellerin de Yerlerinde yeller eser” diyebilecek kadar büyümüştüm Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim Bu ezan hani selâya çıkar baba Nefesim acıyor Sözlerim gözde kaldı artık kaşlarım sual Duymasın güzellerin gülü can birazdan gideceğimi Birikmesin gözlerinde intihar yüklü bulutlar Bende yolculuk telaşı var Bu ezan hangi selâya çıkar baba Vurgun yedim baba vurgun Oltu taşı tesbihim tütün tabakam ve siyah çakmağım şahit Bir de yüreğime çizdiğim resmin vardı yanımda Üç damla kan düştü geceye üç damla baldıran zehri Vurgun yedim baba vurgun Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktık Rakip de olacaktı İkimizin elinde iki ondörtlü ve gece Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize Yıldızlar yağacaktı üzerime beni sabaha götüren Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Bir gece düşüme giren ihtiyar adam ”Murad olsun söyleyim oğul” dedi ”Zafer nerde gizlidir” dedim “Ömrüne ömür can güzelin yüreğinde” ”Peki güneş nerde saklanır” dedim ”Yavuzun atının ak yelesindesindeki sırdır oğul” dedi Bir gece düşüme giren ihtiyar adam Burda insanların yalnız ağzı var Siyah beyaz bir fotoğrafın içindeyim muzdarip Düşüncelerim kurşuna dizildi sabaha karşı ”Esselatu hayrun minen nevm” derken ezanlar Açıldı sonsuza giden yol Burda insanların yalnız ağzı var Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim Ve buyur eyledi ötelerden o ihtiyar adam “Hoşgeldin oğlum Osman hoşgeldin” Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim [B]Şiir-Müzik: OSMAN ÖZTUNÇ[/B] |
[img]http://www.esenshop.com/ThumbJpeg.ashx?Width=175&Height=175&VFilePath=upload/big/99848697442300144.jpg[/img]
[B]Leyla - Osman Öztunç[/B] Söyleyin Leyla'ya Onda merhamet var ise Yakmasın böyle beni Ben bu aşka uğrayalı Bana Mecnun dediler Ben nasıl Mecnun'un hocam Aramaz Leyla beni Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu Söyleyin Leyla'ya Ben bu aşka uğrayalı Gönlüm telaşta benim Sinemi sitem çürüttü Gözlerim yaşlı benim Ne dizimde derman var hocam Ne aklım başta benim Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu |
ne senden öncesi ne senden öncesiiii ....... sezen ablaaaaa mahvettin beni :(
|
gülmekten kopmak üzereyim, avrupa yakasi yemekteyiz programini taklit etmiss manyak bunlar ya puahhhhh : ))))
|
[img]http://members.chello.nl/m.ozturk15/HasKurt2005Ekler/Mustafayildizdogan02.jpg[/img]
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Gözleri[/B] ne yeşil ne siyah nede eladır bukızın gözleri başa beladır fethedilmez bir girilmez kaledir bin orduya kılıç çeker gözleri şiir:güneşi söndürür ayı karartır ayrı gecirdiğim zaman zarardır cebinde çok aşık vebali vardır daha nicekısmet çeker gözler taş çatlatır durgun suyu çağlatır divanında nice eller bağlatır ah çektirir aşığı ağlatır gözlerden gözyaşı döker gözleri gözleri gözleri aman gözleri gözlerden gözyaşı döker gözleri |
ebru yaşar & ismail yk - seviyorum seni yar
|
Alışırım.....Harika AVCI.....................................
|
[B].......Latif Doğan - Küstüm Küstüm.........[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Benzemez Kimse Sana Benzemez Kimse Sana Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım... [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Selami sahin
Iyiki varsin iyi ki varsin canııııım * iyi ki tanidim seni dunyalara degismem sacinin bir telini seninle yeniden doğmuş gibiyim içmeden aşkınla sarhoş gibiyim inan mutluluktan uçar gibiyim iyi ki varsın canım, iyi ki tanıdım seni iyi ki doğdun canım iyi ki bulmuşum seni seve seve veririm uğruna herşeyimi[/COLOR][/B] |
[B][I]Sezen Aksu / Geri Dön...........[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Yavuz Bingöl Ay Balam KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/COLOR][/B] |
tsm nin kralicesi muazzez ersoydan bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırın vardırrr
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sezen Aksu
Tutuklu: Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi aah... Savur savur bitmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor[/B][/COLOR] |
[B][FONT="Garamond"][COLOR="Purple"]SELÇUK KÜPÇÜK:
MONA_ROSA...[/COLOR][/FONT][/B] |
********anka** elimi tut*********
|
[B][I]İbRaHiM TaTLıséS----------------NeDEN!!!!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]Orhan Gencebay- İlk görüştü aşık oldum[/B]
|
[B]Ali Ekber EREN >>>>>>>>> GİTME NE OLUR <<<<<<<<<<[/B]
|
[B]....Yudum - Sen gelmessin bir türlü.....[/B]
|
[B]Yildiz Tilbe - El Adami[/B]
gönlüm isterse gelirim bitmeyen aşkla sevişirim seyret bak uçurum dağından dümdüzdür vadim ruhum isterse gezinirim dipsiz uçurumlar da aşk düzlükte yaşanıyor düzlük tek aşkta |
[B]Yildiz Tilbe - Iki kadin bir adam[/B]
Harap olan bu gönlüm senin icin saray mi, Viran olan bu gönlüm senin oyuncagin mi? |
[B]Sebnem Ferah - deli kızım uyan[/B]
deli kızım uyan, söylenenler yalan deli kızım uyan, bir tek sensin duyan birtek sensin duyan... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:43. |