![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;508960][COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]onun derdi cok sanirim:)kizlarda buradan yavas yavas ayrilinca bana takiliyor:):D
bizlerin yasina gelirse insallah sorarim ben ona :):D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Senin yaşına gelince evlensin o zaman ona müsade var...:):):) |
ben geldimmmm
noooldu ben gittikten sonraa |
Burdayız karamell ya bu bacanah nerde kaldı?
|
bacanah?? kimmmm hoşbulduk napıyosunuzzz kimse kalmamış senden başka galiba
|
Cevap: Ömer in yeri
[COLOR=red]Issız kapkaranlık bir gece
Ben çılgın ben sana hasret Sensizlik sarmış sinsice Ben sana deli divane Ağladım yine sana ağladım gizlice Göz yaşlarım süzüldü sessizce Bir kor ateş düştü yüreğime Şimdi baş başa bak seninle Ben suskun ben sana hasret Bir yağmur yağan sessizce Bense rüzgarın peşinde[/COLOR] [COLOR=red]Hakan Peker..... [/COLOR] [B][I][COLOR=slategray]Anlatin ya nereler yapiyorsunuz...........?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=slategray]Dogan abi sesin cikmiyor yaw nerdesin..............................................[/COLOR][/I][/B] |
Galiba gelen gitti aslında bende yoruldum,haaa bendede ne çene varmıs herkese laf yetiştirdim...:):):)
|
BEN TÜRKÜ DINLIYOM ÖMER VE ARADA TV IZILIYOM ......
SENIN TATIL NASIL GIDIYOR ... |
[QUOTE=KARAMELLL58;508973]bacanah?? kimmmm hoşbulduk napıyosunuzzz kimse kalmamış senden başka galiba[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]hosgeldin karamelll58 bende varim:)bir saat`im var sonra bende cikacagim[/B][/FONT][/COLOR] |
Serçem iyiki varsın,yoksa yalnız kalacagım gendim...
|
[QUOTE=sevgim 58;508978]BEN TÜRKÜ DINLIYOM ÖMER VE ARADA TV IZILIYOM ......
SENIN TATIL NASIL GIDIYOR ...[/QUOTE] [I][COLOR=red]havalar cok soguk ya nereye gideyimki.[/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff0000]seninde keyfine diyecek yok,oh ne güzel.............................[/COLOR][/I] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:51. |
|