![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
[B][I][COLOR=red]Altuntas abim bir yerde duramazki, hiper aktiv birisi..................:):)[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=Sivaslisandy-58;509034][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]evet gönlüm bak haklisin bilemiyorum ama uzun bir süre olacak bu ayrilik:):D
ama haberlerinizi bekliyorum en azindan özelde bilidirin:):D bende günde bir kere girip burdaki gelismeleri yazacagim tamammi hasret sende:):D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] anlaşıldı tamam .............. |
[QUOTE=HasreT;509036]heeee abi bugün üye oldumm daa[/QUOTE]
Mesajlari bugün mü yazdin, yoksa hediye mi ettiler. :) |
EVET O HERYERDE ........:D:D:D
|
[QUOTE=sandalli;509032]Hasret sen yenisin galiba.[/
Kankam bu Hasret yeni arkadas senınle tanıstırmayı unuttum özür...:):):) |
[QUOTE=sandalli;509042]Mesajlari bugün mü yazdin, yoksa hediye mi ettiler. :)[/QUOTE]
avans verdiler........... |
[B][I][COLOR=red]hosgeldin Dogan abi bi yerinde duramiyorsun yaw sende...........:)[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=HasreT;509031]Nick açılımı iyi gelir Kuşum...[/QUOTE]
demiii........:)[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bende nick acilimini dügünden sonra yapacagim bekleyin:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;509044][QUOTE=sandalli;509032]Hasret sen yenisin galiba.[/
Kankam bu Hasret yeni arkadas senınle tanıstırmayı unuttum özür...:):):)[/QUOTE] memnun oldum demek kankan olur negüzeeeell.........:) [QUOTE=Sivaslisandy-58;509047]demiii........:)[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bende nick acilimini dügünden sonra yapacagim bekleyin:):D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] tamam bekleriz inşallah eniste ile karar veririsiniz artık |
nörüyosunuz yav sohbeti koyulaştırmışsınız
ya ömer kardeş eriştinmi yav geldiğimi nerden bildinki |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:50. |
|