![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]YELIZDEN bir sarki dinliyorum :)
hangisini demiyecegim :D[/B] |
Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle
[B][I]Evet BaşLıktan da Belli OLduğu Gibi DinLediğimiz Şarkının İçinden Bir Cümle Yazıcaksınız, Yabancı Türk farketmez Sanatçının İsmini de Yazalım.[/I][/B]
[COLOR="Red"][B][I]Fikret Kızılok - Bu Kalp Seni Unuturmu[/COLOR] " YiLLar Geçsede Üstümden, Bu KaLp Seni Unuturmu? " [/I][/B] |
Cevap: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle
[B][COLOR="Black"]Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu. Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!... Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım. İçimde iy...iliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım. Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sıkıyor [/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]Saqo Kaf Kef ....!!!![/COLOR][/B]
[B] Sagopa Kajmer & Kolera----Ne Bilirsin....[/B] |
[B]Oya - Bora - Giderim Bu Diyardan
Giderim bu diyardan yüreğim bana kalmışsa Gözlerin kaçıyorsa artık gözlerimden Karanlık bu yollarda yıldızlar bile küşmüşse Gölgeni arıyorken,yitip gidiyorsan Ayrılığın acısını Bendeki kalp ağrısını Tendeki ten yangısını Hepsini hakettin Herşeyi ben mahvettim Hasretin acısını Bendeki kalp ağrısını Tendeki ten yangısını Hepsini hakettin Herşeyi ben mahvettim Giderim bu diyardan yüreğim bana kalmışsa Ayrılığın acısını Bendeki kalp ağrısını Tendeki ten yangısını Hepsini hakettin Hasretin acısını Bendeki kalp ağrısını Tendeki ten yangısını Hepsini hakettin [/B] |
atiye deniz,,,,,,,,,,salla:D
|
ya bu kanı durdurun ya millet durduracak
|
ACEM KIZI,,,DESTANLAŞAN TÜRKÜLER
|
nurettin rençber,ezo
|