![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Başımdan aşağı ateş dökülür,
Akıl yarden ayrı, yare takılır, Güzel olanlara başka bakılır, Güzele göz kırpan gözler pes etti. |
Sarıdır papatya irengin sarı,
Seven unutur mu dost ile yari, Hoş geldiniz bize geç otur barı, Başka dilim dönmez sözler pes etti. |
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Bu can size içten özden seslenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim [/COLOR] |
İnsani severiz, bakmayız renge,
Böyle sağlanacak dünya da denge, Ne savaş severim karşıyım çenge, Vurulan kılıçtan akan kan bizim. |
[COLOR=black]Günleri aylara yıla ekledim
Sevdamı ben yüreğimde sakladım Kış ayında senden gül mü bekledim [/COLOR] [COLOR=black]Beni anlamayan dosta sitem ederim [/COLOR] |
[B]bu gece ozanlar coşmuşlar yine
fazla güzel yazıpta düşmeyin dile bak ben yazamıyom kızmayın hele ben bu gurbete herzaman sitem ederim[/B] |
[LEFT]Hortumu bağlamışlar musluk başına
Kredi borcu çıkmış kaç milyona Acımazlar garibanın gözyaşına Halkı sömüren bankaya sitem ederim [/LEFT] |
[QUOTE=arifcoskun;468225][LEFT]Hortumu bağlamışlar musluk başına
Kredi borcu çıkmış kaç milyona Acımazlar garibanın gözyaşına Halkı sömüren bankaya sitem ederim [/LEFT][/QUOTE] [B]sitem etme ozanım bak sabret derim nezaman düzelir bilinmez halimiz kerim düzlüğe çıkarmı yokuşlar bilmemki derim bizi anlamayan herkese sitem ederim[/B] |
[QUOTE=Salim58;468226][B]sitem etme ozanım bak sabret derim[/B]
[B]nezaman düzelir bilinmez halimiz kerim[/B] [B]düzlüğe çıkarmı yokuşlar bilmemki derim[/B] [B]bizi anlamayan herkese sitem ederim[/B][/QUOTE] Nasıl sitem etmem böyle haksızlığa Küçük balığı yem ederler büyük balığa Ses çıkarmadıkça bunca yolsuzluğa Kuzu gibi bekleyene sitem ederim |
[B]sitemde haklısın Arif ozanım
düzelmez düzen bazen şaşarım yönümü bilmeden bende koşarım bu gibi günlere sitem ederim[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:21. |
|