![]() |
|
Cevap: Ömer in yeri
selamün aleykümmmmmmmmmmmmmmm
|
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_xs83xHWAE5s/R4kwXKGoEFI/AAAAAAAAA5k/hxalbeFCFBE/s400/gullac.JPG[/IMG]
[QUOTE=ismail 58;509089]selamün aleykümmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE] aleyküm selam kardeş hoşgeldin |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Bu başlık arada telef olup gidecek,
emeklerimize yazık olacak, üzülüyorum.............. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;509086]Bugün dışarı işlerım vardı onları halletım,akşamda halacıgıma geldim hala ordayım eve ne zaman dönerim hiç bilmıyorum...:):):)[/QUOTE]
şurda sabaha ne kaldı yat orda sabah dönersin neyse kızlar ben cikiyrum artik tekrar iyi geceler görüşmek üzere........insallah :) |
DOGAN ABII BIR MUTLU BIR MUTSUZ ..... YUVARLANARAK GIDIYORUZ ISTE ....
|
[QUOTE=HasreT;509090]şurda sabaha ne kaldı yat orda sabah dönersin
neyse kızlar ben cikiyrum artik tekrar iyi geceler görüşmek üzere........insallah :)[/QUOTE] Bu sefer bende çıkıyorum İYİ GECELER... Kuşum bugün dönmemde yarında zor...:):):) |
[QUOTE=ismail 58;509089]selamün aleykümmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Hosgeldin aleykümselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sevgim 58;509095]DOGAN ABII BIR MUTLU BIR MUTSUZ ..... YUVARLANARAK GIDIYORUZ ISTE ....[/QUOTE]
niyeki kıııı hep mutlu ol inşallah güzel kardeşimmm |
[QUOTE=HasreT;509083]oh ohh negüzel.. benimde görümcem yokkk
okuduuuuum masallah sana tü tü nazar degmesin[/QUOTE] tükürük sicramazsa nazar kabul olmazzzzz:):D:D:D birde titremesi gerekirrrr:):D:D:D |
ELLIMDE OLSA ...... AMA NEYSE INSAN MUTSUZ OLACAK KI MUTLU OLMAIN DEGERINI ANLASIN. HAYAT HEP DÜZ CIZGI DEGILRDIR INISLI CIKISLIDIR ABIIII .....
BIZE HER HALIMIZE SÜKÜR ETMEK DÜSER ELLEDEN BAKSA BIRSEY GELMEZ ... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:30. |
|