![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
bu siteye uye olan deyerli kardeşlerim öyle tahmin ediyorumki kimse artık siteyi ziyaret etmiyor tamamen sitemiz kapanıyor galiba cok uzgunum herkese selamlarımla
|
slm arkadaşlar
yaz sezonu oldugu için mesala ben bilgisayar başına bile oturmuyorum zeki abi sen merak etme kimse kaybolmaz. cirinlilerin tek iletişi kaynagı burası bu siteyide ziyaret etmenizi bekliyorum [url]www.medyatext.com[/url] buradanda bizim köye ulaşabilirsiniz selamlar |
[url]http://www.turkmedya.com/V1/Pg/NewsVillage/VillageID/32866/CityCode/58/CityName/Sivas/TownID/1064/page/1[/url]
|
Selam sivaslılar ben bu siteye yeni üye oldum.Herkese selam.
|
Selam değerli kardeşim zeki .Bundan sonra merak etme bende siteye kaydoldum.Sizi takip edeceğim.Görüşürüz.
|
deyerli sevgili hacı mehmet agbey ne mutluki seni bu sitede görmek hoş geldin sitemize
|
sevgili mehmet abicigim aramıza hoş geldin
kendini brz tanıtırsan çok seviniriz mesela ben sizi tam olarak tanıyamadım kimlerden oldugunu tanıtırsan iii olur saygılarımla ilhan YİĞİT |
slm bütün caygöenlilere hayırlı cumalar. zekicim teşekür ederim.
|
ilhan bey merhaba beni zeki beye sorarsan tam olarak anlatır.ilgi ve alakana teşekürederim.Kısaca hacilin cöpcününoglu. hayırlı cumalar.
|
Herkese selamlar,saygılar.Ayrıca hayırlı cumalar.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:33. |