![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ayrıldık birtanem doymadım sana
Umudum kalmadı sevdadan yana Bana veda ettin dön artık ona Gözlerine yaşlar dolar mı dersin |
[QUOTE=sivaBURs;468392]Boşa harap etme kendi kendini
Seni seçtim de ki sevindir beni Ben gibi sevmedi kimseler seni Diğerini silip eler mi dersin[/QUOTE] bir kalpte iki aşk bulunmaz yare adanmış ömre kıyılmaz aşk güzeldir ama kalp kırılmaz seni sevse bile gelir mi dersin |
Bir selamı için yılı bekledim,
Gariban halime aşkı ekledim, Kimseye demedim kalpte sakladim, Verdiğim selamı alır mı dersin. |
Sevdiğini bulup aklanmıyorsa
Nasıldır nerdedir yoklanmıyorsa Güzel çiçek lakin koklanmıyorsa Henüz gonca iken solar mı dersin |
[QUOTE=sandalli;468400]Bir selamı için yılı bekledim,
Gariban halime aşkı ekledim, Kimseye demedim kalpte sakladim, Verdiğim selamı alır mı dersin.[/QUOTE] ömrünü feda ettin ama gelmedi yıllarını çürüttün bir gün sevmedi kalbin yoruldu ama ölmedi bir dua etsen varmaz mı dersin |
Tükendi nefesim, kalmadı gücüm,
Alamadım ondan yürekte öcüm, Aşkın cezasına çekseler sicim, Boynum kıldan ince olur mu dersin. |
Tecrübe faydasız akılsız sere
Felek darbesini yedi kaç kere sivaBURs saçını yoldu boş yere O da saçlarını yolar mı dersin |
Bırak gönül artık aşkına kansın,
Sönmesin ateşi sevdanın yansın, Dilinde aşkımın türküsü kalsın, Söz ile saz ile çalar mı dersin. |
Onla bir sabaha kaç gece astım
Kalbine girebilmek bu idi kastım Zorla da güzellik olmuyor dostum Kalın sağlıcakla tatlı uykular |
Aşk ile yanan bunca yürekler
Seven kalbe nasihat neyler Acılar,çileler günbe gün keder Lokman hekim çare bulurmu dersin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31. |
|