![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;469670]Birileri çıkıp bir şeyler yapar,
Hedef doğru iken bir anda sapar, Kıskançlık yüzünden kıyamet kopar, İlkel dönemlerde çağımız bizim. Ben buyum deyince değilsin derler, Kalkmak istedikçe eğilsin derler, Dirliği düzeni dağılsın derler, Başa çorap ördü tığımız bizim. Fitne fesat varsa insanı oyar, Adını sanını değişik koyar, Çok iyi ressamdır renklere boyar, Kirli suda yüzer kuğumuz bizim. Kötülük bilmeyen temiz insandım, Karşıma çıkanlar aynıdır sandım, Ama çekilmiyor artık usandım, Masuma atılır ağımız bizim. Ben de bir insanım yeterli olsun, İsteyen benimle kafayı bulsun, Artık uğraşamam sesim duyulsun, Çok çabuk karardı göğümüz bizim. Yanlışa yönelmem bir tek hizam var, İpek böceğiyim küçük kozam var, Anlatamadığım ne çok gizem var, Ölsen de uğraşır sağımız bizim. sivaBURs’um içim öze dönüyor, Kavruldu yüreğim köze dönüyor, Bu şiir tükenen söze dönüyor, Sustum mutlu olsun çoğumuz bizim.[/QUOTE] [B][I]Şiirde ustasın, gönülde derman, Ozana işlemez verilen ferman, Sandalli kardeşin sözüne kurban, Şiirle yeşerir bağımız bizim. [/I][/B] |
ağzınıza yüreğinize sağlık kardeşlerim
vallahi bu sitede çok güzel yaa teşekkürler yazanlara. |
[B]sandallı da gelmiş ozanlar coşmuş
salim duyar duymaz buraya koşmuş çala çala sazım çalmaktan coşmuş bizim dostlarımız olmanız yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469716][B]sandallı da gelmiş ozanlar coşmuş
salim duyar duymaz buraya koşmuş çala çala sazım çalmaktan coşmuş bizim dostlarımız olmanız yeter[/B][/QUOTE] Selam ile başlayalım söze biz, Sılaya takılmış ayrılır mı öz, Geçse bahar yazım gelse yine güz, Senin bıraktiğin iz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469724]Selam ile başlayalım söze biz,
Sılaya takılmış ayrılır mı öz, Geçse bahar yazım gelse yine güz, Senin bıraktiğin iz bana yeter.[/QUOTE] [B]ve aleykum selam diyelim sana bugün neşeliyim değmeyin bana dostumu unutmam neylerim diye bize dost diyen dillerin yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469725][B]ve aleykum selam diyelim sana
bugün neşeliyim değmeyin bana dostumu unutmam neylerim diye bize dost diyen dillerin yeter[/B][/QUOTE] Hayırlar getirsin sana da cuma, Sevgili üstüne olur mu kuma, Yaşanan güzellik gitmesin güme, Senin söylediğin söz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469726]Hayırlar getirsin sana da cuma,
Sevgili üstüne olur mu kuma, Yaşanan güzellik gitmesin güme, Senin söylediğin söz bana yeter.[/QUOTE] [B]bugün cumadır gözlerim doldu sandallı gelmiş bayramım oldu buraya yapayım bir gecekondu beraber bi kahve içmemiz yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469727][B]bugün cumadır gözlerim doldu
sandallı gelmiş bayramım oldu buraya yapayım bir gecekondu beraber bi kahve içmemiz yeter[/B][/QUOTE] Gecekonu yasak vazgeç sen gardaş, Gönlümü gönlüne eyleyim yoldaş, Calişir yaşamaz yiğido beleş, Başkente bir çukur kaz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469728]Gecekonu yasak vazgeç sen gardaş,
Gönlümü gönlüne eyleyim yoldaş, Calişir yaşamaz yiğido beleş, Başkente bir çukur kaz bana yeter.[/QUOTE] [B]yapamaz olduk bir gecekondu üşürüm başkentte ellerim dondu sılayı özlerim gözlerim doldu beni buralara gömmeyin yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469730][B]yapamaz olduk bir gecekondu
üşürüm başkentte ellerim dondu sılayı özlerim gözlerim doldu beni buralara gömmeyin yeter[/B][/QUOTE] Gurbette kalmasın ölümüz bizim, Sılayı çağırır dilimiz bizim, Hakk´tan ayrılmasın yolumuz bizim, İslami yaşıyan öz bana yeter. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:01. |
|