![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=HaZaN;469772]
[B][I]Bir Selam da HaZaN bacınızdan[/I][/B] [B][I]Sohbetinize eksik olmasın gönlünüzden.[/I][/B] [B][I]Neşe, huzur düşmesin yüzünüzden,[/I][/B] [B][I]Banad burda ufak bir yer vermeniz yeter.[/I][/B][/QUOTE] Aleyküm selam Salim le Hazan Güzel kalp vermiş size yaradan Hep bekleriz severiz sizi candan Gönülden uzak olmamak yeter |
[QUOTE=arifcoskun;469784]Aleyküm selam Salim le Hazan
Güzel kalp vermiş size yaradan Hep bekleriz severiz sizi candan Gönülden uzak olmamak yeter[/QUOTE] [B][I]Arif abim insanların ölçer, biçer,;)[/I][/B] [B][I]Salim abi teşekkür eder kaçar,[/I][/B] [B][I]Yazmaktan hemen de bıkar :)[/I][/B] [B][I]Ozanlar atışmasına cevap ver yeter :D[/I][/B] |
[B]işte geldim kaçarmıyım buradan
kar yağıyor su getirin bacadan az yazarım bazen dilden heceden ankarada maça geliver yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469841][B]işte geldim kaçarmıyım buradan[/B]
[B]kar yağıyor su getirin bacadan[/B] [B]az yazarım bazen dilden heceden[/B] [B]ankarada maça geliver yeter[/B][/QUOTE] [B][I]Hoşgeldin der garip HaZaN ,[/I][/B] [B][I]Çenesi düşer naparsın o zaman.[/I][/B] [B][I]Kusuruma bakmassın büyük ozan.[/I][/B] [B][I]SultanAhmet'i ziyarete gel yeter .[/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]selam ozanlarım nasılsınız bugün
kim ne yazmış bakarım hergün halimi sorsanız ne vardı bügün bir selam ,bir kelam etseniz yeter[/COLOR][/B] |
[B]ozanlar çoğalmış bize yer yoktur
yeni yemek yedik karnımız tokdur bi tatlı yapacak kronik yoktur hazan bacım çayı demlesin yeter[/B] |
[B][COLOR=darkorange]mangal yaparken beni anmassın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]tatlıya gelince dersin kronik yapsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öyle yağma yok avucunu yalarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]pastaneden al bir porsiyon sana yeter :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;469869][B][COLOR=darkorange]mangal yaparken beni anmassın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]tatlıya gelince dersin kronik yapsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öyle yağma yok avucunu yalarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]pastaneden al bir porsiyon sana yeter :D[/COLOR][/B][/QUOTE] arayım dedim cley aratmaz etleri yedi bana bırakmaz bidaha olursa bekleriz biraz gelmessen üzülmek banada yeter |
[B]osman abim dolaşıyor burada
ozanları keşfediyor heralde bana akşam oldu artık burada selamım alırsan bu bana yeter[/B] |
ozanları bu gün dargın gördüm
sandallıyı bir güzele vurgun gördüm seva bursu biraz yorgun gördüm bazen hatırlayın o bana yeter sitede işler biraz karışmış kimi küsülü kimi barışmış herkes güzel yarışmış şen olun calarım o bana yeter birlik olun artar gücünüz aranıza katılmış hazan bacımız paylaşılıyor tatlımız acımız sizler mutlu olun o bana yetr salim arif coşkun goramaz herkes rüyasını dogru yoramaz diyarim yaşlandı size eremez arada bir yazın o bana yeter |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:57. |
|