Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Sweetgirl 13.11.2008 17:53

Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sivasprensi;331982]ben kendı adıma ıyıyım sen nasılsın[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bi falina bakarsam daha iyi olursun :)

hani getirdinmi fincani

google den kahve fali resimleri ara bir tanesini sec ekle suraya yaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Sivasprensi 13.11.2008 17:54

--->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sweetgirl;331983][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]mrb basbelasi :)
aramiza hosgeldin
gercekten basbelasimisin :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

noldu bızım fal ısı sende bızı kafalıyosun caktırmadan ;))

Sivasprensi 13.11.2008 17:54

--->: Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sweetgirl;331984][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bi falina bakarsam daha iyi olursun :)

hani getirdinmi fincani

google den kahve fali resimleri ara bir tanesini sec ekle suraya yaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
ama ordan ındırıp attıgım fıncan resmındekı fal benım sayılmazkııı;))

Sweetgirl 13.11.2008 17:56

Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sivasprensi;331986]ama ordan ındırıp attıgım fıncan resmındekı fal benım sayılmazkııı;))[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]rastgele bir tane sececeksin
sonucda senin sectigin birsey olmus oluyor ;) [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Sivasprensi 13.11.2008 17:57

--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[IMG]http://www.hizliresim.com/2008/11/13/4167.jpg[/IMG]
bak bakalım neler olacak ;)))

Sweetgirl 13.11.2008 18:20

Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B][I][COLOR="Magenta"]Cok temiz, icin cok ferah
SIKINTI dert yaptigin hic birsey yok bu aralar
Burda bir bayan görüyorum, arkasini dönmüs gidiyor biraz uzun sacli bir bayan.
Onun hemen arkasinda biri var erkek kesim sacli, bu sen olabilir. Ellerini uzatmis "Gitme" der gibicesine bayanin arkasindan gidiyor.

Kisa ama sonu belli olmayan bir yol görünüyor. Herhalde gidip gitmemekde daha kararsizsin.
Iki tane adam var, biri boynunu asagi egmis, digeride ondan üstün duruyor ve kizar gibi bi el hareketi var. Bu patronundan azar isiteceksin anlamina gelebilir :) Ne yaptin bakalim yine yaramaz :D

Burda bol bol balik görüyorum ya (aciktimmi yoksa :rolleyes: ) . Birde yüzen bir insan var. Denize felanmi giriyon sen yoksa hergün.
Bu yüzen insan dalmis denize, kenarda da biri duruyor ellerini uzatmis, sanki yardim etmeye calisiyor gibi görünüyor....

Haaa birde unutmadan bol bol haberlesmeler var. Yani bu posta olabilir (bu zamanda gerci kalmadi), mesajlasmalar vs.

Tam kenarda büyük bir kalp görüyorum. Maalesef bu kalbin kenarinda birini göremiyorum ulu ortalik duruyor.

Benden bu kadar :D [/COLOR][/I][/B]

EyüphanAydın 13.11.2008 18:22

--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Selamun Aleykum Arkadaşlar Nasılsınız ?

Sivasspor yönetimi Atamızı anmak için Kravat yapmış bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim ?[/B]

Sweetgirl 13.11.2008 18:31

Cevap: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=EyüphanAydın;332003][B]Selamun Aleykum Arkadaşlar Nasılsınız ?

Sivasspor yönetimi Atamızı anmak için Kravat yapmış bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim ?[/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]A.slm hosgeldin eyuphan. iyidir seni sormali
Bencee o Kravat isi gercekten cok büyük bir sans.
Birazda tabiki Sansal Büyüka ve Erman Toroglu'un ikide bir tsk ederek
Sivasspor dan alabileceklerini felan söylemelerinden kaynaklaniyor.
Ama gercekten cok süper bir düsünce olmus. Ve duydugum kadari ile 50 YTL ye satiliyormus...
süper bir fikir. [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Sivasprensi 13.11.2008 18:35

--->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sweetgirl;332001][B][I][COLOR="Magenta"]Cok temiz, icin cok ferah
SIKINTI dert yaptigin hic birsey yok bu aralar
Burda bir bayan görüyorum, arkasini dönmüs gidiyor biraz uzun sacli bir bayan.
Onun hemen arkasinda biri var erkek kesim sacli, bu sen olabilir. Ellerini uzatmis "Gitme" der gibicesine bayanin arkasindan gidiyor.

Kisa ama sonu belli olmayan bir yol görünüyor. Herhalde gidip gitmemekde daha kararsizsin.
Iki tane adam var, biri boynunu asagi egmis, digeride ondan üstün duruyor ve kizar gibi bi el hareketi var. Bu patronundan azar isiteceksin anlamina gelebilir :) Ne yaptin bakalim yine yaramaz :D

Burda bol bol balik görüyorum ya (aciktimmi yoksa :rolleyes: ) . Birde yüzen bir insan var. Denize felanmi giriyon sen yoksa hergün.
Bu yüzen insan dalmis denize, kenarda da biri duruyor ellerini uzatmis, sanki yardim etmeye calisiyor gibi görünüyor....

Haaa birde unutmadan bol bol haberlesmeler var. Yani bu posta olabilir (bu zamanda gerci kalmadi), mesajlasmalar vs.

Tam kenarda büyük bir kalp görüyorum. Maalesef bu kalbin kenarinda birini göremiyorum ulu ortalik duruyor.

Benden bu kadar :D [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
agzına saglık tesekkürler evet benzettıgım yerler oldu ama fal ıste gelecegımızı cızemez cok sagol

Sweetgirl 13.11.2008 18:39

Cevap: --->: Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=Sivasprensi;332012]agzına saglık tesekkürler evet benzettıgım yerler oldu ama fal ıste gelecegımızı cızemez cok sagol[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]demi yani fala göre yasanirmi :)

neyse siradakiiiii :D
[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:13.