![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Akşam oldu yine kapladı hüzün,
İçimde karanlık, hayalde yüzün, Aşkın hasret yönü kaplamış özüm, Serimden aşağı düşmüyor neden? |
selamın başım üstüne delik taşlı
edepli erkanlı çok agır başlı diyari babanın gözleri yaşlı hasretim sılama bir görsem yeter |
[B][I]Konularda birbirini üzerler
Sonrada gelmez küserler Siteden ayrılır küserler Sandalli ozan küsmüyor neden?:)[/I][/B] |
[LEFT]Hayat bir derya bizler birer ırmak
Alır sürükler bizi uzaklara çok ırak Gel sende şu Arif gardaşına bir bak Arada bir hal hatır sorsanız yeter[/LEFT] |
[QUOTE=YILDIRIM;469917][B][I]Konularda birbirini üzerler
Sonrada gelmez küserler Siteden ayrılır küserler Sandalli ozan küsmüyor neden?:)[/I][/B][/QUOTE] Ben de küsüyorum at ile kurda, Dağıldı düzenim oldu bak hurda, Uzağım dostlardan uğramam yurda, Hüsransız bir günüm geçmiyor neden? |
[B][I]Sandalli ozan bırak kurdu kuşu
Atışırken ocakta unutma aşı:) Sarı yengeye götür ver maaşı Kadınlar israf yapmıyor neden?[/I][/B] |
[B]Hayvanlar alemi ilgimi çekti,
Uzaktan bir çakal sertçe bir baktı, Korkudan gözümden yaşlarım akti, Bunlar insan, hayvan seçmiyor neden. [/B] |
[B][I]Ben de çok hoşlanırım hayvanlardan
Bazıları kaliteli oluyor bazı insanlardan Artık azaldık ses çııkmıyor ozanlardan Günden güne tükeniyoruz neden?[/I][/B] |
[B]Tükenmek değil bu yeniden doğuş,
Emir verdi şefi git onla dövüş, Cley hapse attı dar geldi koğuş, Yeniden kapıyı açmıyor neden? [/B] |
[B][I]Ömrümüz geçti Brüksel kapılarında
Başlarımızın kişiliğinde var yapılarında Muhsin başkan gibi adamlarında Ömrü fazla uzun sürmüyor neden?[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:12. |
|