![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]adnan şenses
eski doslar[/B] |
Araz Elses - Selam Darağacı Aleyküm Selam
|
[B][I][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img245.imageshack.us/img245/4290/sevgidamlalarisilayarcc.jpg[/img][/url]
Taha Güllerin efendisi...... Yıldılarıda al yanına güllerin efendisi bir haber sal şu aşığına ümmetin sevgilisi yıldızlarıda al yanına güllerin efendisi bir haber sal şu aşığına ümmetin sevgilisi ayağında toz olurum yürüdüğün yol olurum sen iste sevgilim ömür boyu kölen olurum ayağında toz olurum yürüdüğün yol olurum sen iste sevgilim ömür boyu kölen olurum sevdalıları al yanına güllerin efendisi bir ümit yap şu aşığına ümmetin sevgilsi ayağında toz olurum yürüdüğün yol olurum sen iste sevgilim ömür boyu kölen olurum ayağında toz olurum yürüdüğün yol olurum sen iste sevgilim ömür boyu kölen olurum yıldılarıda al yanına güllerin efendisi bir haber sal şu aşığına ümmetin sevgilisi yıldızlarıda al yanına güllerin efendisi bir haber sal şu aşığına ümmetin sevgilisi.........[/COLOR][/I][/B] |
osman öztuncdan muhsınler olmezı dınlıyorum
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Aynur Hashas
O yar gelir o yar gelir yazıda yaban gül olur yüzün görsem tutulur dilim lal olur aşka düşen divane gezer del olur evlerine varada gele usandım el oğlunu ben kendime yar sandım yüreğime hançerde soktu gül sandım mezarımı derinde kazın dar olsun altı lale üstünde çimen bağ olsun ben ölürsem sevdiceğim sağ olsun..........[/COLOR][/I][/B] |
ilk defa dinliyorum ( kim söylüyor bilmiyorum )
sen Sivas'ı seyret yar bende seni |
Sertap Erener - Bu Böyle
zor günler solan güller eskidendi. Geçti! O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti! Geriye sadece yarım yarım sevgiler, Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler.. Öznesi kalan süresi kalan cümleler Yalan dolan cümleler kaldı Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de, ilgisiz durabilir de onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilir de Bu böyle |
[B]m gürses
bir avuç gözyaşı[/B] |
Murat Ince _ Bize kalan
|
[COLOR="Red"][B]Önce vatan millet
Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Şehitler ölmez[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:04. |
|