![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
günaydın diyelim tüm ozanlara
dargınlık olmasın dost olanlar sabah sofrasında bulunanlara arada bir oturmanız yeter |
Kuruldu masalar kondu bardaklar
Sofranın bereketi duayla başlar Dost dediğin kişi sırrını saklar Sırları kimseye demeyin yeter |
[B]kurula sofralar toplansa dostlar
tatli-dilli burda sofrayı gözler çayları yapalım artsın dostluklar herkesi burada göreyim yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;470083][B]kurula sofralar toplansa dostlar[/B]
[B]tatli-dilli burda sofrayı gözler[/B] [B]çayları yapalım artsın dostluklar[/B] [B]herkesi burada göreyim yeter[/B][/QUOTE] Makarna senden melemen benden Çağıralım dostlar gelsin her yerden Çalalım söyleyelim coşalım yürekten Dostlarla bir bardak çay içsem yeter |
[QUOTE=arifcoskun;470086]Makarna senden melemen benden
Çağıralım dostlar gelsin her yerden Çalalım söyleyelim coşalım yürekten Dostlarla bir bardak çay içsem yeter[/QUOTE] makarna melemen geldi sofraya ayranlar yapılıp gelse buraya soframız açıktır koşup gelene herkesi burada görmemiz yeter |
[QUOTE=Salim58;470096]makarna melemen geldi sofraya
ayranlar yapılıp gelse buraya soframız açıktır koşup gelene herkesi burada görmemiz yeter[/QUOTE] Sanal ortam getirdi dostlar bizi buraya Ye makarnayıki Salim ozan karnın doya Sazla, sözle kaşık çalıp güle oynaya Ozanlarla beraber halay çekmek yeter :D |
koyulhisardan çıktım yokuş yukarı
ne bir yazın gördüm nede baharı aha geldim aha gidiyom dostlar bu ömrü bitirdim karakış ayı yeni yazdığım dörtlüklerden biri |
[QUOTE=mertveilkeli;470105]koyulhisardan çıktım yokuş yukarı
ne bir yazın gördüm nede baharı aha geldim aha gidiyom dostlar bu ömrü bitirdim karakış ayı yeni yazdığım dörtlüklerden biri[/QUOTE] [B]hoşgeldin ozanım diyeyim sana bi bardak çay koyayım sana gönül bağlarımız kopmasın diye bir dotu ararım kara kış ayı[/B] |
[QUOTE=mertveilkeli;470105]koyulhisardan çıktım yokuş yukarı
ne bir yazın gördüm nede baharı aha geldim aha gidiyom dostlar bu ömrü bitirdim karakış ayı yeni yazdığım dörtlüklerden biri[/QUOTE] Sivas'li olduğun sözünden belli Zalım kadere bilmemki ne demeli Kimini mesut, kiminide etti dertli Karakışın bahara dönsün ozanım |
[B]dinmiyor hiç gamım kederim
tüm dostlarıma selam ederim elime çantamı alır giderim seni hatırlayan olmaz ozanım[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:18. |
|