![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
sandy abla yeni gördüm hoşgeldin sefalar getirdin
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=OSMAN ECE;509487]teşekkür ederim gley kardeşim sizlerde iyisiniz inşallah
d yerine t kulanmışım özür dilerim sandallı[/QUOTE] Rica ederim abi, sekillerin ne önemi var, senin bana cevap vermen bile beni mutlu eder, ustamsin |
[QUOTE=58Sevda;509509][COLOR="Red"][B]Gonul ablaa...........[/B][/COLOR][/QUOTE]
Buyur canım Sevda senın özel kapalımı msj yazacktım olmadı... |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;509501]hosbulduk canim ee nasilsin?:)
rüyamda bana annemin istedigi kizi alacagim abla dedin kalkinca bi acayip oldum ha:):D güya biz kizlarin gösterdikelrini istemiyorsun!?:):D dedim ne ana kuzusuymus bee:D:D tabiki rüya ne kadar dogru cikar bilmem:):D:D[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]bak apla ruyalarına girerim öyle işte evet anneme düşkünüm biraz bana kız bulcanmı yabancı[/COLOR][/B] |
[QUOTE=gönlüm58;509519]Buyur canım Sevda senın özel kapalımı msj yazacktım olmadı...[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]actim Gonul abla..[/B][/COLOR] |
Cevap: En Uzun Topic Rekoru (SOHBET ODASI)
ya nooldu ki
|
[COLOR="Red"][B]topicler degisti birden, bayan ve beyler topicleri kalkmis[/B][/COLOR]
|
aman ne güzel olmuş bravo cley pilav olmadı lapaya çevirdiniz harika güle ve tepe tepe kullanın kardeşim
|
Cevap: SOHBET ODASI
siyasi konularıda, magazinle,
belediye çalışmalarını da, doğum günleriyle şeçim olsa kime oy verirsinizi, sivasın en güzel yerleriyle ................. birleştirinde tam olsun bari.......... |
[QUOTE=KARAMELLL58;509510]sandy abla yeni gördüm hoşgeldin sefalar getirdin[/QUOTE]
hosbulduk karamelll cigim sende hosgeldin:) bir an acilmadi topic megerse kapanmis!?:mad: nazar degdi istee:rolleyes: buralardada durulmaz artik ne bileyim:confused: |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:54. |
|