![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Gökhan Tepe-Çölçiçeğim(1996)
|
[B]barış manço
kol düğmeleri[/B] |
TANRI TÜRKE YAR OLSUN TURAN ELLER VAR OLSUN ...
|
[B]Birol YAYLA - Beyhude[/B]
|
Başmüdürün talimatlarını dinliyorum...
|
[B]Ayna - her şeyim sensin[/B]
dolanıp sokaklarda arıyordum kendimi tılsımın ne bilemedim bana sen öğrettin sevmeyi acılardan geçerken ne hissederse insan en fazla öyle bildim ağlamaklı gülmeyi en uzak derinlikler dizlerimi geçmezmiş seninleyken anlatsalar gülerdim aynı denizden yine geçsem yine aynı yolu seçerdim en uzak yıldızlar gözlerinden geçermiş anlatsalar gülerdim bir daha gelsem bu dünyaya ben yine seni isterdim [B]her şeyim sensin her şeyim seni sevmemden geçer benim[/B] tavsiyemdir... |
[B]Nilgün - kahramanım[/B]
sen beni bilirsin hiç yalan söyleyemem "aşk bitti" diyorsan bir daha dönmem daha neler neler var yarına yenilenir insan acının külleri savrulur unutur bir daha insan seni gökyüzünde uçamam senin yağmurunla ıslanamam masal bitti kahramanım senin kollarında uyuyamam... sevdiklerimdendir bu da, o keman sesi mest ediyor insani... |
[B]Günce Koral - Nezaket [/B]
ne yazikki degeri bilinmedi bu canim parcanin... |
[B]Yücel Arzen & Devrim Gürenç - iki Alyans[/B]
Bir rüzgar gibi geçti ellerinde gençliğim Bir ömrüm daha olsaydı ah uğruna vermezmiydim Eski bir yalandı aşk denilen masaldı Hiç çıkmıyor aklımdan Haziran akşamları Dilimizde kaldı şimdi bir ayrılık şarkısı [I]Bilmezler nasıl sevdik aşkım, bilmezler nasıl yandık Hani durmaz döner dedin ya biz deli sevdalıydık Hani yıldızlar şahitti, neden görmezler artık Kaderle bağlı iki alyans; Bilmezler biz ayrıldık[/I] |
kübra benim annem bir meleği izliyor bende onun müziğini dinliyorum ne yazıkki.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:55. |
|