![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Çıkarsın cemaat kokan çorabı,
Ayırt etme kürdü, türkü, arabı, Beni sarhoş eder aşkın şarabı, Döktürür gönülden saz ile sözü. |
Dostça kardeşçe yaşamak varken
Bu kin bu nefret bu öfke niye ? Bölmüşler insanları ikiye üçe Alevi, sunni yada çerkez diye İnsan insandır kimlik takmayın Bu lafımı hiç yabana atmayın İnsanı insana düşman yapmayın Bırakın insanlar kardeşçe yaşasın |
[QUOTE=arifcoskun;470508]Dostça kardeşçe yaşamak varken
Bu kin bu nefret bu öfke niye ? Bölmüşler insanları ikiye üçe Alevi, sunni yada çerkez diye İnsan insandır kimlik takmayın Bu lafımı hiç yabana atmayın İnsanı insana düşman yapmayın Bırakın insanlar kardeşçe yaşasın[/QUOTE] [B]düşürdüler bizi birbirimize hiç acımadılar göz yaşımıza çekip gidilmiyor tek başımıza bırakın insanlar hep kardeş olsun[/B] |
bu dünyanın işine akıl sır ermiyor
hayatıma bir düzen veremedim ben herkes kendince gülüp oynuyor orada kendimi göremedim ben gittigim yere kader benden önce oturmuş bütün varımı yogumu yemiş bitirmiş şansımı kaderimi beraber getirmiş bunuda hayıra yoramadım ben geldik kahpe felegin nazarına hasret kaldım anne baba mezarına gitti diyarim dert pazarına fiyatını bile soramadım ben |
[B]bu dünya fanidir bilemiyorum
gurbette hüzünden gülemiyorum ölmek istesemde ölemiyorum hiç bir güzelliği göremedim ben[/B] |
mutlu görmedim ben hiç bir kulu
bu dünyanın yüzü çirkinlik dolu bodruma düşerse salimin yolu fakir haneme şeref verirler |
[QUOTE=OSMAN ECE;470539]mutlu görmedim ben hiç bir kulu
bu dünyanın yüzü çirkinlik dolu bodruma düşerse salimin yolu fakir haneme şeref verirler[/QUOTE] [B]inşallah diyelim ölmezsek eyer ozanın değeri varımış meğer osman abimiz'de salim'i sever o fakir haneyi görmemiz yeter[/B] |
Ah edip inlemek değil miş çözüm,
Yaşları akıttı kurudu gözüm, Geçmiyor kimseye artık hiç sözüm, Ben kendim söylerim, kendim dinlerim. |
[B]yoruldu gözlerim aramaz oldum
tutmuyor dizlerim yürümez oldum dosları içimden silemez oldum ben kendim söylerim kendim dinlerim[/B] |
[QUOTE=Salim58;470752][B]yoruldu gözlerim aramaz oldum
tutmuyor dizlerim yürümez oldum dosları içimden silemez oldum ben kendim söylerim kendim dinlerim[/B][/QUOTE] Sılada bozulur üzüm bağları, Felek üzerime atmış ağları, Aşıpta gidemem karlı dağları, Ben kendim ağlarım, kendim inlerim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:10. |
|