![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=ismail 58;509590]sanırım sen kullandığın nikin ne anlama geldiğini bilmiyorsun,
yada espri yapıyorsun....[/QUOTE] Ötüken,bizim ata topraklarımızdan.Bizim derken hepimizin.Herkesin ortak paydası olan bir şeyde sorun yoktur! |
Cevap: En Uzun Topic Rekoru (SOHBET ODASI)
[QUOTE=ismail 58;509586]taviz tavizi getirir unutmayınız.
Yetkiniz de yasaklamalar cezalarda olsun, cezalarda bilgisayar başında tek ayak üerinde bekleme cezası. kirliliği önlemek içinde parmak kaldırmadan yorum yazmama gibi caydırıcı tedbirler olsun. şunu unutmayınız ki dozu kaçan her konuda müdehalenin dozuda iyi ayarlanmalı, ben ve benim gibi emin olun size destek olan bütün hemşerilerimizde sitenin eski halinden daha memnundu, bu durumu görmek için keşke izlenmek yerine izlemeyi, yetki kullanma ayrıcalığı yerine görüp değerlendirme kabiliyetlerinizi seçseydiniz.... neyse size katılmayan benim gibilere iyi seyirler....))) tabi antenin yönü değiştirilmezse.....[/QUOTE] [B]bende BEN ve ILK ÜYELER sitenin ILK BASTAKI HALInden (yani forum düzenliyken) daha memnunduk diyorum siz siteyi SOHBET alanina cevirdiniz ve bundan memnunsunuz daha ne diyeyim her düzenli forumdaki gibi yetkimizi en iyi sekilde kullanacagiz ve siteyi geri düzenli haline getirecegiz olay budur ve bundan böylede bu sekilde olacaktir daha cok yazmak isterdim ama yapmam gereken islemler var sitede sizlere iyi sohbetler[/B] |
Degerli hemşerim bu konuda sana araştırma yapmanı tavsiye edecegim...
Araştırma yapma zahmetine girmek istemiyorsan ortak payda diye herkese dayatmamanı ikinci şık olarak sunayım... kaldı ki ortak payda olarak dini saymıyorsan ötüken benim için ortak payda olamaz..... |
[QUOTE=Aksu;509592]Siyaseti Anladımda Dni Avatar veya İmza Sizi Niye Rahatsız Ediyor anlamadım[/QUOTE]
Beyefendi benim rahatsız olduğumdan değil.Sitenin güzelliği için bu bence gereklidir.Mesela bir üye başka bir üyenin yorumunu çok çok beğeniyor.Ama avatarındaki ya da imzasındaki kurtu,ak partiyi,hz.ali resmini,ya da sivas oalyı resmini,madımak oteli resmini vb görünce sırf ona ters düştüğü için muhalif olmaya başlıyor.Bu da site için hoş bir şey değil! |
[QUOTE=Ötüken;509594]Ötüken,bizim ata topraklarımızdan.Bizim derken hepimizin.Herkesin ortak paydası olan bir şeyde sorun yoktur![/QUOTE]
Degerli hemşerim bu konuda sana araştırma yapmanı tavsiye edecegim... Araştırma yapma zahmetine girmek istemiyorsan ortak payda diye herkese dayatmamanı ikinci şık olarak sunayım... kaldı ki ortak payda olarak dini saymıyorsan ötüken benim için ortak payda olamaz..... |
[QUOTE=ismail 58;509596]Degerli hemşerim bu konuda sana araştırma yapmanı tavsiye edecegim...
Araştırma yapma zahmetine girmek istemiyorsan ortak payda diye herkese dayatmamanı ikinci şık olarak sunayım... kaldı ki ortak payda olarak dini saymıyorsan ötüken benim için ortak payda olamaz.....[/QUOTE] Abi din tabi ki ortak payda.Ama Sivas'ın yapsını biliyorsun.İlla açık açık söylettirme demek istediğimi. |
[QUOTE=SivasLady;509591][B]SIVAS sitesiyiz
biz üyelerimizden SIVAS ile ilgili bizi bilgilendirecek hasretimizi giderebilecek konular bekliyoruz sürekli forum oyunlari veya bay bayan sohbet yerleri gibi konulari degil bunlar icin yeterince chate benzeyen siteler var biz SIVASin sesini duyuralim SIVASLIlari birlestirelim diye bu siteyi actik bilgi ve kültürel dayanisma ve birlesme amacli [/B][/QUOTE] ben onu diyeli çok oldu siz yeni diyorsunuz çoğu üyelerde biliyor özelden yazmışımdır gündemdeki konuların hiç biri işe yarar birşey değil ona ne şüpede önce neden düşünmediniz daha öncelikli konular vardı kapatılacak onları kapataydınız ondan sonra bu konuya geleydiniz açıklama yaparak şimdi teşekkür edenlerin en önünde ben gelirdim |
Cevap: En Uzun Topic Rekoru (SOHBET ODASI)
[QUOTE=SivasLady;509595][B]bende BEN ve ILK ÜYELER sitenin ILK BASTAKI HALInden (yani forum düzenliyken) daha memnunduk diyorum
siz siteyi SOHBET alanina cevirdiniz ve bundan memnunsunuz daha ne diyeyim her düzenli forumdaki gibi yetkimizi en iyi sekilde kullanacagiz ve siteyi geri düzenli haline getirecegiz olay budur ve bundan böylede bu sekilde olacaktir daha cok yazmak isterdim ama yapmam gereken islemler var sitede sizlere iyi sohbetler[/B][/QUOTE] sizi çalışmalarınızdan alı koymamak ve değerli vaktinizi çalmamak için cevap hakkımı saklı tutarak, polemiğe girmiyorum ve, size çalışmalarınızda başarılar diliyorum... |
[B]Arkadaşlar gergin mesajlara gerek yok . Kalplerimizi kırmayalım[/B]
|
[QUOTE=Ötüken;509601]Abi din tabi ki ortak payda.Ama Sivas'ın yapsını biliyorsun.İlla açık açık söylettirme demek istediğimi.[/QUOTE]
ne yani biz dinimizi saklıyarakmı yaşayacağız öbürüde inancı neyse ona göre yaşasın çok ayıptır bu yorum olmadı şimdi kişinin inancına kim nediyor yahu |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |
|