![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
yare mi sılaya mı hasretlik
gönül kafesine acı hapsettik yaktı yaktı da hep sabrettik mevladandır her zaman ecrimiz bizim |
Hasretim sılaya hem de yaredir,
Kalp sekteye girmiş, ciğer paredir, Vatana ulaşmak derde çaredir, Ağlar sila diye gözümüz bizim, |
yarin hasreti sılayı geçti
aşkın hançeri yüreği deldi keder zalimi ömürü sevdi sevinmek ister artık gönlümüz bizim |
Sevinmek değil ki benim kaderim,
Başımdan aşıyor elem, kederim, Gurbet ellerinde ben ne ederim, Vatana çevrili yüzümüz bizim. |
kederle yoğrulmuş hamurumuz
namerde yamulmaz omurumuz bir yare egilir mağrur başımız hakka yönelmiş özümüz bizim |
Goramaz ozandır herkesler bilsin,
Dilerim ömrünce hep yüzün gülsün, Hayatta muradın ne ise olsun, Senin için bugün duamız bizim. (amin) |
[QUOTE=sandalli;470845]Goramaz ozandır herkesler bilsin,
Dilerim ömrünce hep yüzün gülsün, Hayatta muradın ne ise olsun, Senin için bügün duamız bizim.[/QUOTE] sana yetişecek sözüm kalmadı ozana yazdıysa ozan olamadı kelam yollarına nur olamadı ozanlara yol açsın abimiz bizim;) |
Gülün güzelliği sözünde senin,
Mevla´nın inancı özünde senin, Sivas´ın aşkı var gözünde senin, Neşeyle dolacak ilimiz bizim. |
yoruldu ruhum büküldü belim
yarin yüreğine giremez sevgim mevlaya ilettim herbir derdim sizlerle avunur gönlümüz bizim |
Yiğide kardeşim bükülmez belin,
Hakk´a uzanacak her zaman elin, Sivas hasretini söylüyor dilin, Vatanda güzeldir halımız bizim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:46. |
|