![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
zeki abi özür dilerim canım sıkıldı sizleri burada göremeyince selamlar
|
ii valla herkes koylulerini buldu :) darısı bize hemşerilerim :D
|
Selam sevgil köylülerim nasılsınız bu aralar işyerine ugramamıştım siteye birşetler yazamadık. zekicim selam ederim nasılsın iyidindir inşallah bir ara görüşelim sevgilerle. Apo nun selamı var sana elerinden öper . Herkeze salam.
|
Selam ilhancım evet senlen enson cenazede karşılaşmıştık ancak ya cenaze yada dügün olursa milet birbirini hatırlıyor. Bir dernek bile kuramadık yazık bizim gibi çaygörenlilere vallahi yazık.Neyse senin can dostların selatin ve dursun calışıyorlar iyiler gördügüm zaman selamını ileticem .
|
-->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[B]Sayın:Çaygören köylüleri çok sevgili kardeşlerim hepinize selamlar saygılar halen derneğiniz kurulmadımı?? neden bu işi bu kadar uzattınız?? anlayamadım kurun şu köyünüzün derneğinide herkes bir araya gelsin birlik ve beraberlik sağlansın herkese saygılar[/B]
|
İlhancıgım haklısın bu aralar yazan pek olmuyor ben bunu yaz mevsimine baglıyorum herkes bir yerlerde dolayısı ile insanlar bilgisayar başında zaman geçirmek istemiyor.
|
zeki abi nasılsın ugramıyorsun buralara yolun düşerse beklerim selamlar
|
evet yaz mevsimi oldugu için sana katılıyorum metin
|
slm mehmet abicigim nasılsın iiimisin
abi senden dursunun cep telefonunu rica etsem bana bildirebilirmisin selamlar saygılar |
sevgili hasan arslan kardeşim nereledesin
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:10. |