![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
[B][I]O dağdan inenleri karşılamaya gidenlerin hepsi terörüst değilse neden terörüstleri karşılamaya gidiyorlar Doğan abi..:)
Silah zoruyla mı topladılar o kadar kişiyi..?[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;475529][B][I]O dağdan inenleri karşılamaya gidenlerin hepsi terörüst değilse neden terörüstleri karşılamaya gidiyorlar Doğan abi..:)
Silah zoruyla mı topladılar o kadar kişiyi..?[/I][/B][/QUOTE] tamam kardeşimde doğunun hepsi orada değilki hepsini kast etiğimiz zaman çok yanlış olur mabalda kalırız değilmi ona kaldıkdan sonra devletde oradaydı ayaklarına mahkeme kurmadılarmı bir elazığ .urfa.van.kars,muş,adını sayamadığım birkaç ildaha bunlar sağlam iller onlarıda onlara katarsak haksızlık etmiş olmazmıyız hemde onları popiler eden devlet olmadımı yıldırımcığım doğru ama sapla samanı ayırmamız lazım bunda fevletin zafı çoktur........ teşeküller |
[B][I]Ben teşekkür ederim Doğan abi bak ettim bile..:)
"En iyi kürt ölü kürttür..!" Diyor ve lütfen beni ırkçılıkla suçlamayınız diyorum Sivaslılar...Kürtler tarih boyunca ihanet etmişlerdir devlete, baş kaldırmış, isyanlar çıkarmışlardır...[/I][/B] |
kimin kardeşi bee yürübe metin kim tutar seni aslanım benim
atatürk zamanında gebertip denize dökecekmiş hangi p.engellediyse engellemiş o dönemde ama atacığım demişlerki ilerde bunlar türklerin başına bela olur dekleride çıktı bak ruhun şaad olsun atam gelmeden geleceği görmüşün.ama keşke size manii olanı dinlemesydin. |
[QUOTE=YILDIRIM;475538][B][I]Ben teşekkür ederim Doğan abi bak ettim bile..:)
"En iyi kürt ölü kürttür..!" Diyor ve lütfen beni ırkçılıkla suçlamayınız diyorum Sivaslılar...Kürtler tarih boyunca ihanet etmişlerdir devlete, baş kaldırmış, isyanlar çıkarmışlardır...[/I][/B][/QUOTE] yok abisinin katılmıyorum ama görüşünede saygı duyarım |
[QUOTE=guldane;475539]kimin kardeşi bee yürübe metin kim tutar seni aslanım benim
atatürk zamanında gebertip denize dökecekmiş hangi p.engellediyse engellemiş o dönemde ama atacığım demişlerki ilerde bunlar türklerin başına bela olur dekleride çıktı bak ruhun şaad olsun atam gelmeden geleceği görmüşün.ama keşke size manii olanı dinlemesydin.[/QUOTE] doğuda deniz yoki hangi denize dökecekti............ çok ilkelce birdüşünce hiç katılmıyorum hiç |
evet yıldırımcım bencede en hayırlısı
en güzeli en masumu kürt ölü olanı ölünce çok güzel oluyolar be dimi. allah diğerlerinede nasip etsin ama eceliyle değil tabii işkenceyle çünkü bizim evlatlarımız da eceliyle değildi mayınla mermiyleydi ruhları şaad olsun canlarımızın. |
doğuda öldüreceğini yazmadımki ben denize dökülen düşmanlar denizdemi yaşıyordu topladı hanlara hamamlara doldurdu sonra denizin kenarına dizip vurdurdu öyle okuduk ve büyüklerimizden dinledik benim dedemde anneannemde bunları görüp içinde yaşayan insanlar olduğundan çok iyi biliyorum kurtuluş savaşını işte bunlarıda toplayıp götüreceti gebertip dolduracaktı denize ah keşke olsaymış.
|
[QUOTE=guldane;475545]doğuda öldüreceğini yazmadımki ben denize dökülen düşmanlar denizdemi yaşıyordu topladı hanlara hamamlara doldurdu sonra denizin kenarına dizip vurdurdu öyle okuduk ve büyüklerimizden dinledik benim dedemde anneannemde bunları görüp içinde yaşayan insanlar olduğundan çok iyi biliyorum kurtuluş savaşını işte bunlarıda toplayıp götüreceti gebertip dolduracaktı denize ah keşke olsaymış.[/QUOTE]
vallahi sen şu yazdıklarını hayretler içinde okuyorum sen şu son yazdığını defalarca tekrar tekrar okurmusun akıl mantık alacak bir olu orta yazılacak yazılarmı |
BEN BU KONUDA SIKILDIM ARTIK YORUM YAPMIYACAĞIM
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:09. |