![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Salim58;471321][B]goramaz da gelmiş beni izliyor[/B]
[B]arif abi de gelmiş niçin üzülüyor[/B] [B]sandallı bugün hep beni süzüyor[/B] [B]size iyi akşamlar dedim ozanlar[/B][/QUOTE] Yağmur yağdı İstanbulu sel aldı Dost hasreti zorimiş yollara saldı Ben yoktum ama aklım burda kaldı İyi akşamlar sitemizin ozanları |
[B][I]İstemem ne süslüyü nede güzeli
Sana sevdam şimdi değil ezeli Bu gönlümün sensin sadece özeli Çık gelde hadi güldür beni... Yazıyorum sanma bu can diridir Beni bu hale sokan zalimin biridir Bu dert beni günden güne eridir Eğer gelmiyorsan öldür beni...[/I][/B] |
Ne sitem edersin kardeşim benim,
Aşk yüzünden yandı, karadı günüm, Vefasız aşklarla soldurdum gülüm, Yar tutup elimden kaldırsın beni. |
[B][I]Yüzüm güler sanmayın ki mutluyum
Elim yazar sanmayın ki umutluyum Dedim ki bir doğum gününü kutluyum Eşe dosta telal etti bildirdi ben...[/I][/B] |
İçimde ki dertler üstüste katlı,
Sen yoksan yanında değildir mutlu, Doğum günün olsun yine de kutlu, İstersen ellere bildirsin beni. |
[B][I]İsterse artık mutlu olmasın
Hatta değer bile bilmesin Bundan sonra yanıma gelmesin Ölmeden mezara gömdürdü beni...[/I][/B] |
dilerim Allahtan mutlu olasın
güzel bahçende taze kalasın gözlerinde bir damla yaşın aksın işte o zaman ölümümdür benim |
[B][I]Ben giderim sözüm kalır
Gerilerde gözüm kalır Nikim değişir özüm kalır:) Kül etti bu dert söndürdü beni...[/I][/B] |
[B]yine sabah oldu güneş doğmuyor
hep yağmur yağıyor kar görünüyor tüpüm bitmiş oda çay demlemiyor ben artık gelemem hatırla beni[/B] |
[COLOR=#444444][/COLOR]
[COLOR=#444444]Asalet boyda değil soyda olmalı[/COLOR] [COLOR=#444444]İncelik belde değil dilde olmalı[/COLOR] [COLOR=#444444]Doğruluk sözde değil özde olmalı[/COLOR] [COLOR=#444444]Güzellik yüzde değil yürekte olmalı..[/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:21. |
|