![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yine güz geldi soğudu hava
Kaçırdık treni kaldık mı yaya Ne oldu ozanlar nedir bu sıra Canlanın artık vurun sazlara :) |
[B]ozanlar üşümez geldiler yine
üşümek yakışmaz cepteki ele bende yazıyorum gönülden dile dokunun artık vurun sazlara[/B] |
Kronick, tatlıdilli, sivaburs kayıp
Salim ozanla biz mesajları sayıp Sandallı, Hazan yeni şiir yazıp Yeni bir rekora koşuyor ozanlar :) |
[QUOTE=arifcoskun;471544]Kronick, tatlıdilli, sivaburs kayıp
Salim ozanla biz mesajları sayıp Sandallı, Hazan yeni şiir yazıp Yeni bir rekora koşuyor ozanlar :)[/QUOTE] [B]goramazı yazalım ayıp olmasın osman abimizde uzakta bizi dinlesin kronik'te bize tepsilerle tatlı yollasın saz çalıp oynuyor yine ozanlar[/B] |
Bir ozan burada, bir orda kaldı,
Ozanlar belli ki işlere daldı, Güzel sözler aklım başımdan aldı, Dilinde can bulur sözler ozanlar. |
[B]coştu ozanlarım tutulmaz artık
çorba bulurlarsa ederler katık ayağına bulamaz giyecek patik güzel söz söyler bizim ozanlar[/B] |
[QUOTE=Salim58;471546][B]goramazı yazalım ayıp olmasın [/B]
[B]osman abimizde uzakta bizi dinlesin[/B] [B]kronik'te bize tepsilerle tatlı yollasın[/B] [B]saz çalıp oynuyor yine ozanlar[/B][/QUOTE] Goramaz ozan yeni geldi aramıza Çirkinkız neden yazmaz sayfamıza Salim ozan bugün iyi vuruyor saza Gönüller hoş olsun kalpler bir olsun |
[QUOTE=arifcoskun;471558]Goramaz ozan yeni geldi aramıza
Çirkinkız neden yazmaz sayfamıza Salim ozan bugün iyi vuruyor saza Gönüller hoş olsun kalpler bir olsun[/QUOTE] [B]goramaz ozan sitenin hası yazarsa açılır kulağımın pası çirkin kız yaşıyor doğuda kışı toplanalım artık gönlüm hoş olsun[/B] |
[B]sandallı horozun hayırlı olsun
biraz yaz nolur katkın bulunsun küstünmü salime dilim kurusun alalım gönlünü içim hoş olsun [/B] |
Zirveye yürüyoruz adım adım
Duvarda asılı kaldı kırık sazım Kurtulmaz beladan dertli başım Hertelden söylüyor bizim ozanlar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:03. |
|