![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
ne güzel sözler yazarsınız bizlere
okur okur özenirim sizlere arada bir selam veren sizlere minnettarız bu güzel kardeşlere beceremedim biliyorum ve sizlerden özür diliyorum. |
bül bül olup şakıyanlar
ozana meydan okuyanlar ince egirip sık dokuyanlar baglamayı güzel çalanlar gelsin |
Diyari babanın sesi geliyor,
Yiğit adam her an halden biliyor, Seni görenlerin yüzü gülüyor, Osman abim gibi yiğitler gelsin. |
[QUOTE=sandalli;471995]Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım.[/QUOTE] [B][I] Sandalli ozan sana demedik hurda Cley laf ediyor avatarımdaki kurda Sen de beni Şarkışla'dan git sorda Gel beraber o zaman atışalım...:)[/I][/B] |
Güldane kardeşim hasret Sivas´a,
Doyulmaz vatanda duyulan haza, Uğramasın sana ne bela kaza, Sivas´a özlemler duyanlar gelsin. |
[QUOTE=YILDIRIM;472148][B][I]
Sandalli ozan sana demedik hurda Cley laf ediyor avatarımdaki kurda Sen de beni Şarkış'ladan git sorda Gel beraber o zaman atışalım...:)[/I][/B][/QUOTE] Belli ki kalbinde yanıyor ışık, Bulunmaz burada ben gibi aşık, Pilavdan dönerse kırılsın kaşık, Atışacak sözü olanlar gelsin. |
[B][I]Hasan abi bırak sallama beşik.:)
Biz senin yanında oluyoruz aşık Bu gün denize gttim olmuşum pişik:D Sandalli'nin tahtında gözü olanlar gelsin...[/I][/B] |
cümleleri sıra sıra dizersin
bu gün sitede tek gezersin ozanlara övgüler yazarsın yüregine saglık güldane bacım |
Karadır gözlerim görürüm beyaz,
Anlat hadi sen de bizlere biraz, Baharda yetişir Sıvas´ta kiraz, Kirazı dalından yiyenler gelsin. |
içim coşa geldi oldu bir nehir
yar bana bu gün eylemiş kahir verseydi içerdim elinden zehir benim gibi kara giyenler gelsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:36. |
|