![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Zülfü Livaneli - Sevdalı Başım
Ah benim sevdalı başım Ah benim şair telaşım Ah benim sarhoşluğum Ah çılgın yüreğim Sus artık uslandır beni Kaç okyanus geçtim böyle Kaç denizde yitip gittim Kırılmış direkler yırtık yelkenlerle Kaç seferden yorgun döndüm Ah benim yaralı ruhum Ah benim insan kusurum Ah benim isyanlarım, ah yalnızlıklarım Gel artık uslandır beni Ah benim iyimser yanım Ah benim aldanışlarım Ah benim kavgalarım Ah pişmanlıklarım Sus artık uslandır beni [/B] |
[B]Mustafa Özarslan - Hazan İle Geçti Şu Benim Ömrüm[/B]
hazan ile geçti şu benim ömrüm eylen dertli bülbül, zâr garip garip ne bir gülüm kaldı ne de dikenim ağla bundan sonra, har garip garip hançeri feleğin, ucu ciğerde durmadan artıyor yaram içerde gurbet ellerinde tutuldum derde gel tabip yaramı, sar garip garip emrah* bu ellerin gonca gülleri seherde çağlıyor dostun dilleri dert çilesi, bitmez gurbet ellerin gezeyim bir zaman, dost garip garip |
[B]Oguz Aksaç - Düz Dara (dinlemeyenlere şiddetle tavsiye)
düz dara yar düz dara yar zülüfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülüfün düzdedir nice güzeller sevdim hala gönlüm sendedir [/B] |
sanatcı:seyfi yerlikaya:parca ismi:yar nere gidem:sözleri:söndürme ocağımı ne olur uyan toprağa vermem seni biraz daha dayan yarın ele gidem sensiz ben ölem bırakma ellerimi gitme yarın ele gidem sensiz ben ölem kapatma gözlerini hüzündür geceleri ne olur uyan karanlık sokaklarda kaybolurum yar yarın ele gidem sensiz ben ölem bırakma ellerimi gitme yarın ele gidem sensiz ben ölem kapatma gözlerini [IMG]gitme yarın ele gidem sensiz ben ölem kapatma gözlerini[/IMG]
|
[B]Grup Cig (Mustafa Özarslan) - Ömrüm[/B]
durdurun giden zamanı götürüyor her anımı bahara benzer ömrümün döndürüyor kışa beni çeviriyor kışa beni oy ömrüm oy ömrüm oy oy ömrüm ömrüm oy ömrüm oy ömrüm oy ötme garip bülbül ötme beni gam kedere atma bir hayırsızı sevmişem bir hayırsızı sevmişem beni dertten derde koyma beni gam kedere atma oy ömrüm oy ömrüm oy oy ömrüm ömrüm |
[B]Edip Akbayram - Hasretinle yandi gönlüm[/B]
iste ses, iste yorum, iste beste, iste mükemmellik |
[B][I]Musa Eroğlu / Acı Ölüm....:((([/I][/B]
|
Cevdet BAGCA ..........................Sevdana yazdım
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - DUA...........[/B]
|
[B][I]Çoban Ali / Ağrı dağın eteğinde..[/I][/B]
|
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - SEN O YANDAN[/B]
|
[B]İbrahim Tatlıses .............................Dost nasihatı[/B]
|
Zeki Müren .... Ne zalim yar...
|
[COLOR="DarkRed"][B]Gökhan Özen
Herşeyde Biraz Sen Varsın.. Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin[/B][/COLOR] |
[B]Gripin - Pamela / Zor geliyor
Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Zor geliyor Bitirmek başlamaktan Barışmak savaşmaktan Zor geliyor Kabullenmek aldanmaktan Ağır geliyor Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Yeniden sevmek kolay Başından başlamak gerekir her şeye Ve bir tek o yorar Ne senle ne de sensiz Zor geliyor Sevişmek uyumaktan Unutmak kin tutmaktan Zor geliyor Bildiklerim yalanlardan Ağır geliyor Terk edip gitmek kolay Alışkanlık kalır sadece geriye Ve bir tek o koyar Yeniden sevmek kolay Başından başlamak gerekir her şeye Ve bir tek o yorar Ne senle ne de sensiz Olmuyor[/B] |
ilkay akkaya:gidemem[IMG]http://www.ilkayakkaya.gen.tr/images/12.jpg[/IMG]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] Abdurrahman önül / Mustafa Yılmaz = Medinenin GüLü [/B][/COLOR]
|
[B]Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Edip Akbayram
Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı varici oğlu Beşyüz atlıyla kestiler yolu Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Yıl bin üçyüz kırk bir mevsime uydu Sebep oldu şeytan bir cana kıydı Katil defterine adımı yazdı Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Sen ağlama anam dertlerin çoktur Çektiğin çilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda üstüme yoktur Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz Eşkiya dünyaya anam hükümdar olmaz[/B] Bu aralar cok dinlıyorum ama gercekten süper yorum ve süper şarkı |
dj_ajar:ver coşkuyu[IMG]http://hergece.com/DJRoom/img1/6be0f1db1046ff4f8a17874eac19dbf6.jpg[/IMG]
|
[B]....Mustafa Yıldızdoğan - Çarpık Çağ.....[/B]
|
GÜNEL-ADI YOK
Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Ne sen varsın ne ben varım Baktım senli benli sayfalara Yazdığımız herşey yarım Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özür dilerim sen affedersin Perperişan gelirim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalım mı ne dersin ? Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Senli değil benli değil Nasıl çekip gittik birbirimizden Sebep neydi belli değil Ne söz vermişiz tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özür dilerim sen affedersin Perperişan gelirim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalım mı ne dersin ? |
TUTKUNUM
Tutkunum Tutkunum Ölesiye bir ömür al hapset beni Tutkunum Tutkunum sen yoksan yaşamış saymam ah kendimi Tabiki sensin Bana can verensin Sen herşeye çaremsin En güzel hikayemsin Bir kere sevdimi bu gönül Kollarında bir ömür İçim yanar alev alev gelde bu ateşi söndür |
Asya || Pişmanım[IMG]http://i42.tinypic.com/popkg.jpg[/IMG]Bir günah sanki aşkımız,
[IMG]http://i42.tinypic.com/bjevcl.jpg[/IMG]Gözlerimdeki her damla hasretin[IMG]http://i41.tinypic.com/2n3vol.jpg[/IMG]Bu sensiz geçirdiğim ilk gecenin Sabahı naısl gelir sevgilim Ah herşeyim...[IMG]http://i42.tinypic.com/2s19ovn.jpg[/IMG]Meğer ne kaybetmişim.. [IMG]http://i40.tinypic.com/20r9yyv.jpg[/IMG]Canımdan çok sevmişim..[IMG]http://i41.tinypic.com/2coo5e1.jpg[/IMG]Affet çok geç anladım..[IMG]http://i42.tinypic.com/166ae6c.jpg[/IMG]Senden kalan birçok şey. Hatıra oldu şimdi. [IMG]http://i42.tinypic.com/2vtprg5.jpg[/IMG]Dön artık çok pişmanım... |
ismail yk - seni ben kimseye vermem
|
Barış Manço- Gamzedeyim deva bulmam
|
[B]sadece susarak özlüyorum özlüyorum seni..... ahmet aslan...[/B]
|
vay dünya dünya yalnsin dünya ..................mustafa yildizdogan
|
[B][COLOR="DarkRed"]insan bu ya her zaman birine muhtaç yada melankolık hayat buya herzaman herşeye kadir yada platonik.........[/COLOR][/B]
kafein |
Ahmet Safak _ Yureginle Gel ..
|
ali kınık kurtlar sofrası.........
Sen bu kurtlar sofrasından Çıkamazsan ona yanarım Şerefli bayrağı burca Dikemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım Bu bir Halk’ın davasıdır Mazlumların duasıdır Ve bir elif sevdasıdır Çekemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım |
[B]Ziya - Ben Seni Başka Sevdim [/B]
Ben seni başka Başka sevdim de O gül elleri Ben sen sandım Eller yalan eller haram Ne olur beni bir anlasan |
[B]Nazan Öncel - Seni bugün görmem lazim[/B]
Hatirina sustum 2008 (yeni albümünden), harika bir sarki |
[B]Nazan Öncel - Ankarali Sevgilim[/B]
|
[B]Nazan Öncel - Seni bugün görmem lazim[/B]
Bir düstüm gördüm düsümde gözlerin yerlerdeydi ellerin ceplerimde kalbin ötelerdeydi seni bugün görmem lazim söyle biraz acilmam lazim derdimi anlatmam gerek icimi dökmem lazim bize ne oldu bilmem lazim önce kendim inanmam lazim bununla basa cikmam gerek zamanla alismam deme beni biraz anlaman lazim o da mi yalan bu da mi yalan kötü bir rüya gördüm o zaman silah zoruyla mi sevdin kalbine zorla mi girdim mümkün olabilseydi anlatabilirdim seni bugün görmem lazim söyle biraz acilmam lazim derdimi anlatmam gerek icimi dökmem lazim bize ne oldu bilmem lazim önce kendim inanmam lazim bununla basa cikmam gerek zamanla alismam deme beni biraz anlaman lazim |
[B][COLOR="Red"]canım cana ben canana vurulmuşum bi feryada aşk pazarında bu cana bakan olmuyorrr.....
grup çığlık[/COLOR][/B] |
[B][I]BeNqü//////////////////qEzEqEn.........!!!!!!!!!![/I][/B]
|
serdar ortaç yapraklar ..................
|
[B][I]Saq0pa KajMeR-----------VaSiyéT...........!!!!!!!!!!!![/I][/B]
|
***Osman Oztunc _ Üsküdar ***
|
[B]Funda Arar - Alagül[/B]
Yanar yanar yanmaya yanmis gönül kanar durur icimde bir alagül döner basim döner alici kuslar kislara dönmüs yazim ölüme dönmüs yüzüm yar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |