|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Suat Suna- Sensiz kaldim[/B] Sensiz kaldim inanki dünyama gün dogmuyor günahim neydi tanrim hasretin cekilmiyor yüzünü görmeden acilarim tükenmiyor vurdun gittin insanfsiz hic mi icin yanmiyor? | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][COLOR="Black"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL] Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? ben her zamanki gibi kasanın sesini dinliyorum içerden arada bir televizyonda eşlik ediyor  orkestra yerine kübranın öksürük sesi var iyi yani böyle tabii öksürük iyi değil ama inşalla düzelirde sadece kasa sesi bana kalır. | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Feridun Düzağaç - Nadas[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][I]Hayri Sahin[/I][/B] [B][/B] [B][I]Hayat Harcadi Beni[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Mavi Sakal - Iki Yol[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Yaşar Kurt - Ruhum[/B] seni oldu sandim ruhum biliyor musun? sensiz yasamaya alistirdilar galiba, özledim... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Yaşar Kurt - gidiyorum alışamadım bu kente[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? serdal altuntaş keşke seni gömeseydim gönül veip sevmesydim lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim:((((( | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? SELİM GÜLGÖREN-DURGUN ATEŞ | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:02. |  |