![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kahve gözler yorgun neşeden paysız
bir sürü işim var kaldım ben çaysız öyle yorgunum ve öyle umutsuz akşama kadar ayakta kalmış gibiyim |
Özlemim bitmiyor geçen zamana,
Akıl teslim oldu, kalpte dumana, Acımıyor canan hali yamana, Ben yalnız başıma kalmış gibiyim. |
[QUOTE=sandalli;473816]Özlemim bitmiyor geçen zamana,
Akıl teslim oldu, kalpte dumana, Acımıyor canan hali yamana, Ben yalnız başıma kalmış gibiyim.[/QUOTE] yare sözüm geçmez dinlemez beni bir adım atıp da gelmez ki beri yüreğime gömüp bu sevgiyi umuttan elimi çeker gibiyim |
Gönül çayım demsiz içsen içilmez,
Yar canımdan öte geçsen geçilmez, Sevda ölçeği yok ölçsen ölçülmez, Başıma belayı almış gibiyim. |
[QUOTE=goramaz;473818]yare sözüm geçmez dinlemez beni
bir adım atıp da gelmez ki beri yüreğime gömüp bu sevgiyi umuttan elimi çeker gibiyim[/QUOTE] Umuttan çeker mı insan elini, Hoş sözlerle doldur kardeş dilini, Sevda uğruna yık Sivas ilini, Gücünü sözünde görür gibiyim. |
gönüle vurulmaz ayrılık hançeri
yari bekler hep yoktur çaresi birgün bitirecek diye bu hasreti bugünden mahşeri bekler gibiyim |
Bıçak mış, hançer miş işlemez aşka,
Sevdaya tutulan gönüller başka, Sevenler seveni alsalar keşke, Amin diyenleri görür gibiyim. |
[B]Duana gönülden bir amin
Canını yerim abi senin Başkadır bendeki yerin Sanki öz gardaşın gibiyim[/B] |
sevdaya tutuldum döndüm şaşkına
bin ömrümü verdim bir tek anına yar beni attı da el gibi yabana onunla konuşanı boğacak gibiyim |
[QUOTE=Cley;473832][B]Duana gönülden bir amin
Canını yerim abi senin Başkadır bendeki yerin Sanki öz gardaşın gibiyim[/B][/QUOTE] Kardeşim sözüne diyorum amin, Sen varsan sitede üyeler emin, Yiğitsin, doğrusun binlerce yemin, Şanını yücede görür gibiyim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:06. |
|