![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
[QUOTE=Kardelencicegi;475590][B][I][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img188.imageshack.us/img188/3783/devletbzm.jpg[/img][/url]
DEGERLI HEMSEHRILERIM. BEN IRKCI DEGILIM. KÜRTLERI SEVMEM BEN. HEPSI DESTEKLIYOR HEMEM HEMEN BENIM TANIDIKLARIMIN. KOMSULARIM VAR SELAM, A.SELAM. EVLERINE GITMEM. HEPSININ EVINDE IMRALIDAKI ITIN RESMI VAR. KIMKI BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSA BEN ONA IRKCIYIM. ALINAN ALINSIN TAMAM MI.? KIMSENIN HAKKI YOK BU VATANI BÖLMEYE. KIMSENIN ÖLÜMÜNÜ ISTEMEM. KARDESCE YASAYABILSEK KESKE. SU ÖLÜMLÜ DÜNYADA. YARIN AHIRETTE BIZE BUNLARI SORMAYACAKLAR. kÜRT, TÜRK AYNI YERE GIDECEGIZ, DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR. iYI BIR MÜSLÜMAN OLMAK EN IYISI DEGILMI.? SOYSUZLAR YÜZÜNDEN BIRBIRINIZIN KALBINI KIRMAYIN. RAHMERTLI DEDEM SU SÖZÜ SÖYLERDI. AF BUYRUN KÜRT, LE ITIN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ DERDI.:) HAKLI TARAFLARI COKMUS BAZI KÜRTLERI TANIDIKCA ÖGRENDIM. KATILIRSINIZ, KATILMAZSINIZ SAYGI DUYARIM. :) KIM BANA NASIL DAVRANIYORSA, BEN AYNI SEKILDE MUAMELE EDERIM.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Kürt ile itin ne yapacağı belli olmaz![/B] Faşizmi nasıl tanımlayalım bu cümle varken! Amerikalı emperyalistler "zencilerle köpekler"diyor, Yerliler "kürtlerle itler" Allahtan korkun, Utanın! |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Bazi yorumlar inanilir gibi degil...İnsafın sizin oralarda nami yokmu ?Mevla akil evveliyatı versin...
Bilinc altinizda ne kadar pis düsünce var ise orta yere dökünüz yalniz su igrencligi yapmayiniz; ''ben irkci degilim, ben fasist degilim biz müslüman kardesleriz'' (!) ....Vesselam![/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;475672][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Bazi yorumlar inanilir gibi degil...İnsafın sizin oralarda nami yokmu ?Mevla akil evveliyatı versin...
Bilinc altinizda ne kadar pis düsünce var ise orta yere dökünüz yalniz su igrencligi yapmayiniz; ''ben irkci degilim, ben fasist degilim biz müslüman kardesleriz'' (!) ....Vesselam![/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] heleşükür ya bir tane benim yazıma benzer yorum çıktı çok teşekür ederim ya .....mevlana cc nedemiş gel ne olorsan ol yinede gel herbirimiz bir tarafa ÇEKERSEK BU DOĞRULARI NASIL GÖSTERECEĞİZ BAZI YORUMLAR GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ..ESEF VERİCİ |
[B]size basit bir örnek vereyim.Doğuda insanlar neden dağa çıkıyor ?
İş yok.. devlet iş vermediği için isyan edip pkk yı kendine yakın hissediyor. Kürtleri savunan TÜRK vatandaşlarına sorarım a beyler Türkiyede şu anda 4 milyon kişi işsiz geziyor.neden devletine isyan etmiyor?! Ben bir Türküm!Her ay 10 liralık faturayı 30 lira olarak yatırıyorum(yarısından çoğu vergi)ben isyan etmem eğer gerektiği yere gidiyorsa helal olsun.Ama kürtlerin çoğu senin benim verdiğim vergiyle elektriği,suyu,telefonu bedava kullanıyor iki cihandada elim yakalarında. (devlete isyan eden) Kürtlerde haysiyet karakter olsaydı önce vatandaşlığını yapardı.batıdaki TÜRK aç gezerken bu doğuda dağa çıkmazdı.Mehmetçiğe kurşun sıkmazdı. Ha masum kürtte adam olsaydı Çanakkalede savaşan Atalarının kanını taşısaydı dağa çıkan kandırılmış kürt kardeşini engellerdi ! [/B] [B][COLOR="Red"]VESSELAM ![/COLOR][/B] |
[QUOTE=Abdurrahman 58;475675][B]size basit bir örnek vereyim.Doğuda insanlar neden dağa çıkıyor ?
İş yok.. devlet iş vermediği için isyan edip pkk yı kendine yakın hissediyor. Kürtleri savunan TÜRK vatandaşlarına sorarım a beyler Türkiyede şu anda 4 milyon kişi işsiz geziyor.neden devletine isyan etmiyor?! Ben bir Türküm!Her ay 10 liralık faturayı 30 lira olarak yatırıyorum(yarısından çoğu vergi)ben isyan etmem eğer gerektiği yere gidiyorsa helal olsun.Ama kürtlerin çoğu senin benim verdiğim vergiyle elektriği,suyu,telefonu bedava kullanıyor iki cihandada elim yakalarında. (devlete isyan eden) Kürtlerde haysiyet karakter olsaydı önce vatandaşlığını yapardı.batıdaki TÜRK aç gezerken bu doğuda dağa çıkmazdı.Mehmetçiğe kurşun sıkmazdı. Ha masum kürtte adam olsaydı Çanakkalede savaşan Atalarının kanını taşısaydı dağa çıkan kandırılmış kürt kardeşini engellerdi ! [/B] [B][COLOR="Red"]VESSELAM ![/COLOR][/B][/QUOTE] Hamasi duygular,ancak düşman üretir. Aynı mantıkla hareket edecek olursak, Bu ülkeyi kan gölüne çevirmeye and içen "ergenekon terör örgütü"nün işlediği ve işlemeyi planladığı tüm cinayetlerden Tüm Türkleri sorumlu tutmak gerekir. Ama bunu aklı ve mantık kabul etmez. "Bir kavme olan kızgınlığınız sizi adaletsizliğe sevketmesin"ayetine inanan müslüman ırkçı olamaz,olamaz... |
[QUOTE=abdulvahid;475663][B]Kürt ile itin ne yapacağı belli olmaz![/B]
Faşizmi nasıl tanımlayalım bu cümle varken! Amerikalı emperyalistler "zencilerle köpekler"diyor, Yerliler "kürtlerle itler" Allahtan korkun, Utanın![/QUOTE] Faşizmin tanımı; Kendinden olmayanı yakmak, yıkmak yok etmektir. Bu durumu benimseyen, uygulayan benim gözümde has be has süzme faşisttir. Bu tanıma kim uyuyorsa hiç gocunmasın. |
[QUOTE=Abdurrahman 58;475675][B]size basit bir örnek vereyim.Doğuda insanlar neden dağa çıkıyor ?
İş yok.. devlet iş vermediği için isyan edip pkk yı kendine yakın hissediyor. Kürtleri savunan TÜRK vatandaşlarına sorarım a beyler Türkiyede şu anda 4 milyon kişi işsiz geziyor.neden devletine isyan etmiyor?! Ben bir Türküm!Her ay 10 liralık faturayı 30 lira olarak yatırıyorum(yarısından çoğu vergi)ben isyan etmem eğer gerektiği yere gidiyorsa helal olsun.Ama kürtlerin çoğu senin benim verdiğim vergiyle elektriği,suyu,telefonu bedava kullanıyor iki cihandada elim yakalarında. (devlete isyan eden) Kürtlerde haysiyet karakter olsaydı önce vatandaşlığını yapardı.batıdaki TÜRK aç gezerken bu doğuda dağa çıkmazdı.Mehmetçiğe kurşun sıkmazdı. Ha masum kürtte adam olsaydı Çanakkalede savaşan Atalarının kanını taşısaydı dağa çıkan kandırılmış kürt kardeşini engellerdi ! [/B] [B][COLOR="Red"]VESSELAM ![/COLOR][/B][/QUOTE] ne alakası var bende işsizim dağamı çıkayım yani doğuda hiç bir fatura çoğu kesim bilmiyo bile terör örgütü fabrika kurup işmi veriyo sefalete sürüklüyo çoğu kandırılmış insanlar şantiye basıp yakmadılarmı okullar yakmadılarmı bir hizmet götürüyon bir tabur askeri nöbetci koyyon hizmet gitmesini terör istemiyordu işine gelmiyordu |
Kendinden olmayanı yıkmak faşistlikse kendi vatanını tehdit edenleri sevmekte vatana ihanet olur heralde.Doğuda 10 kişiden 9 u ayrı devlet ister kürdistan ister.Nerden istiyorlar kürdistanı Türkiyemizin topragının içinden.Eğer böyle bir oluşuma karşı çıkmayıp hala kardeşiz dersek bizim vatan anlayışımızda problem var demektir.Pkk destekçisi kürt yada türk her kimse kanı bozuktur.Pkk destekçisi bir kürte kardeşim demem için vatan haini olmam lazım,böyle birilerine kardeşim diyenlerde gözümde vatan hainidir kanından şüphe duyarım...
|
Yaratılanı severim Yartan´dan ötürü, diyen Yunus´a ne dersiniz?
|
[QUOTE=sandalli;475686]Yaratılanı severim Yartan´dan ötürü, diyen Yunus´a ne dersiniz?[/QUOTE]
O zaman israillileri seviyormusun pkklıları seviyormusun diye sorarım? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29. |