![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Ahmet Kaya - Vakit tamam seni terkediyorum[/B]
|
****Ozan Ünsal _ çeçen mar$I....
|
[B]Ibrahim Tatlises - Kursuna gerek yok sözlerin varya [/B]
hayatıma bir son vermek istersen, hancere gerek yok gözlerin var ya eğer ki kalbimden vurmak istersen, kurşuna gerek yok sözlerin var ya kurşuna gerek yok sözlerin var ya taş olsan erirdin avuçlarımda, dal olsan çökerdin bakışlarımda sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, zindana gerek yok hasretin var ya zindana gerek yok hasretin var ya anladım çare yok unutmam için, her yerde hatıran izlerin var ya birgün olsun mutlu uyumam için, yastığa gerek yok dizlerin var ya yastığa gerek yok dizlerin var ya taş olsan erirdin avuçlarımda, dal olsan çökerdin bakışlarımda sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, zindana gerek yok hasretin var ya zindana gerek yok hasretin var ya |
[B]Yildiz Tilbe - Yolumun içinde[/B]
yolumun içinde yol aynı yolda değil dermanım derdimde senden ayrı değil |
[B]sen yağmur ol ben bulut sivasta buluşalımmm oyy[/B] :D:D
|
[B]Yıldız tTlbe -Aşkın benden de öte[/B]
o kollarda bulamazsin gercek aski yanginlarda sönemezsin benden ayri sen korksanda yine ayniyim asiginim |
İreyhan ekermisin Balınan şekermisin.(Lilide lili yar)
|
[B]Yildiz tilbe - Sevmeyecegtim[/B]
Askina inanmistim, sana cok baglanmistim, deli gibi sevsemde, gelmeyecegim... |
[B]Sezen & Emre Bayar- Bir daha yok [/B]
Nasil bir aşkti bu Ne sen ne ben mutlu.. Daha ilk sahneden belliydi Oyunun sonu Gittigin günden beri Güneş bana dogmuyor Kalbim yaramaz bir cocuk Yorulmak bilmiyor Icim gidiyor kiskaniyorum Aşk nasil bilmek istemiyorum Inanmiyomusun kiyamet kopsun Yemin ederim sevmeyecegim Bir Daha yok yok yok Canim yaniyor Sevdim çok çok çok Yürek kaniyor Bir Daha yok yok yok Sonu hüsran oluyor Sevdim çok çok çok Yar anlamiyor.. |
Unutmam Seni
Ben bu derdı çeke çeke çeke [COLOR="Black"][B]ölsem[/B][/COLOR] Yıne unutmam sevdığım senı senı Vadem yetse gurbet ellerde ölsem ölsem Mezarimda otlar bıtse yıne unutmam senı senı Kerem gıbı odlara yansam yansam Ahh ferhat gıbı kayalari delsem delsem sevdığım Yusuf gıbı zindanlarda kalsam [COLOR="Black"][B]sevdığım[/B][/COLOR] Dar ağacim kurulsa gene unutmam [COLOR="Black"][B]senı senı[/B][/COLOR] Bende bu derdı [COLOR="Black"][B]senden[/B][/COLOR] aldim aldim Ahh bu dert ıle yana kül oldum sevdığım Sensız bu elleerde dolandim sevdığım Susuz çöllerde kalsam yıne [COLOR="Black"][B]unutmam senı[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=e0cMsDmpPcg[/url] |
NEDİR ÇEKTİĞİM NEDİR..
YİNE YÜREĞİME KOYDUN BİR KEDER NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM [COLOR="Black"][B]NE MEKTUBUN GELİR NEDE BİR HABER [/B][/COLOR] NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM VİRANE BAĞLARDA BÜLBÜL ÖTERMİ BÜLBÜLSÜZ BAHÇANIN GÜLÜ BİTERMİ AŞIK MAŞUĞUNA BÖYLE EDERMİ [COLOR="Black"][B]NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]HEM DİNİMSİN HEMDE BENİM İMANIM[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]SEN KALDIRDIN GÖNLÜMDEKİ GÜMANIM[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]KURBANDIR YOLUNA BENİM BU CANIM[/B][/COLOR] NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM [url]http://www.youtube.com/watch?v=vlURrBaIL-0&feature=related[/url] |
[B]Yavuz Bingöl - Yemin[/B]
bu sevdanın dalında hep yanmaya mı yeminin erken gelen hazanda hep solmaya mı yeminin bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim her mevsim uyansın diye sevdamı bahara verdim dört yana savursun diye kokunu rüzgara verdim bu sevdanın kapısını hep çalmaya mı yeminin yanan kalbimin ahını hep almaya mı yeminin bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim her mevsim uyansın diye sevdamı bahara verdim dört yana savursun diye kokunu rüzgara verdim Bu sarki sevgili arkdasim yerliturkaza gelsin (o da benim gibi cok severmis)... |
Gönlüm Bir Dağ İdi [COLOR="Black"][B]Yıktın[/B][/COLOR]
Yaro Böyle Sevilmez Sevdamı Sürgün Yolladım Sağ Döner mi Bilinmez Umuda [B][COLOR="Black"]Kördüğüm[/COLOR][/B] Attın [COLOR="Black"][B]Selamın Dahi Gelmez[/B][/COLOR] Arama Sorma Yar Oy Sürgün Sevdam Ardından Çağırma Yar Oy Dönmem Sana Ağıtlar Yakma Yar Oy Yana Yana. Sürgünde Sevdam [COLOR="Black"][B]Dara Çekip[/B][/COLOR] Be Yolladım Döngel Sevdam [COLOR="Black"][B]Diyemem[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Yaramı Elinle Açtın[/B][/COLOR] Merhem Olsan[COLOR="Black"][B] Süremem[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Sır Olup Hakka Yürüsem[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Sana Yol Getiremem[/B][/COLOR] Arama Sorma Yar Oy Sürgün Sevdam Ardından Çağırma Yar Oy Dönmem Sana [COLOR="Black"][B]Ağıtlar Yakma[/B][/COLOR] Yar Oy Yana Yana Sürgünde Sevdam [url]http://www.youtube.com/watch?v=wfHKM2__BD8[/url] |
[B]Yavuz Bingöl - Sari gelin[/B]
(bir ermeni ezgisi olan fakat anadolu türküsü olarak bilinen bir eserdir) erzurum çarşı pazar leylim aman içinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman elinde divit kalem leylim aman dertlere derman yazar oy nenen ölsün sarı gelin erzurumda bir kuş var leylim aman kanadında gümüş var oy nenen ölsün sarı gelin yarim gitti gelmedi leylim aman elbet bunda bir iş var oy nenen ölsün sarı gelin |
Sen [COLOR="Black"][B]BAHARIM[/B][/COLOR] Sen YAZIMSIN karda kışta koyma beni..
[COLOR="Black"]EL[/COLOR] gibi sırtını dönüp YÜREĞİNDEN atma beni.. YAR YAR ...beni bana [COLOR="Black"][B]BIRAKMA ...[/B][/COLOR] YAR YAR...Beni [COLOR="Black"][B]ELE[/B][/COLOR] bırakma... YAR YAR ...sebebim olursan.. YAR YAR Beni sensiz bırakma YAR YAR... SEN gidersen ADIM...ADIM... [COLOR="Black"][B]BOZULUR[/B][/COLOR] düzenim [COLOR="Black"][B]TADIM...[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]KIRILIR KOLUM KANADIM..[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]BİR BAŞIMA [/B][/COLOR]Koyma beni... YAR YAR...[COLOR="Black"][B]BENİ[/B][/COLOR] bana bırakma... YAR YAR...Beni [COLOR="Black"][B]ELE[/B][/COLOR] bırakma sebebim olursan... [COLOR="Black"][B]BENİ YANLIZ BIRAKMA YARRRRRR[/B][/COLOR] YAR YAR...BENİ bana bırakma... YAR YAR...Beni [COLOR="Black"][B]ELE[/B][/COLOR] bırakma sebebim olursan... [COLOR="Black"][B] BENİ YANLIZ BIRAKMA YARRRRRR[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=_8nzkZFeYBE[/url] |
[B]erkan ogur- cihat askin - selanik türküsü bu tatlı dillime gelsin[/B]
|
[COLOR="Black"][B]Yar Yar Ben Senden Ayrılamam Yar [/B][/COLOR]
Yar, Inan Seni [COLOR="Black"][B]Unutamam[/B][/COLOR] Yar Gelsen Gözüm Yaşım Silsen Yar Zamanı, Zamanı Tam Zamanı [COLOR="Black"][B]Sevsen Yar[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Dönsen,[/B][/COLOR] Yaralı Sevdana Dönsen Yar O Senin Sevdan Yalanmış, Yola Gelmezmiş, Halim Görmezmiş Bu Benim Sevdam Yamanmış Dile Gelmezmiş, beni bilmezmiş Emekler Boşa Döndü Yar, [COLOR="Black"][B]Yaz Bahar Kışa Döndü Yar [/B][/COLOR] O Gidenler Hiç Dönmedi Yavrum, Gelmedi Yavrum [COLOR="Black"][B]Ömrüm Boran Kar[/B][/COLOR [url]http://www.youtube.com/watch?v=6UqugIg3tKo[/url] |
[B]Sevcan Orhan - bir fırtına tuttu bizi [/B]
bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı o bizim kavuşmalarımız a yarim mahşere kaldı o bizim kavuşmalarımız a yarim ahrete kaldı yeni cezve yeni cezve kaynar kaynamaz oldu o benim nazlı yarimin dilleri söyler söylemez oldu yeni cezve yeni cezve kaynıyor ocakta kasatura belimizde (a yarim) martınımız kucakta mapsanede yata yata her yanlarım çürüdü yollarına baka baka a yarim ela gözler süzüldü |
Çekil Git Desem de Gitme
Ayrılık Sevdi Bizi, İçim Hüzün Denizi [COLOR="Black"][B]Çekil Git Desemde Gitme Sevdiğim [/B][/COLOR] En Güzel Derdim Sensin, Ölüm Seninle Gelsin [COLOR="Black"][B]Bende Git Desemde Gitme[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Sana Git Dediğim Yalan [/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Yokluğun Bende Kalan[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Son Sözüm Budur Sakın Sakın Gitme[/B][/COLOR] [COLOR="Black"][B]Çekil Git Artık Düşlerimden, [/B][/COLOR] Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden, ...Ve Varolan Her Şeyimden, Git Artık.. Dokunma, Kirletirsin Beyazları, Konuşma, Tüketirsin Satırları, Mehtabı Bırak, Doğan Ayrılık, Çekil Git, Şafak Gelen Aralık... Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden, Sebebin Olurum, Yakanın Olurum, Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum, ...Ve Git Artık, Ne Olursun Git Benden Konuşma, Nefesini Al Benliğimden, Ben Soluğunu Kesmeden, Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden, Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden... Yıkıl Git Artık Hayallerimden, Kumdan Evlerin, Yıkıldı Artık, Taşlarımdan, Oyuncaklarımdan, Beynimden, ...Ve Yaşayan, Her Şeyimden, Git Artık Uzanma, Karaya Çalarsın Günlerimi, Söylenme, Devrik Tümcelerim Olursun, Ne Öznesini, Ne Yüklemini Kurtarabilirsin Çekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi... Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden, Derdin Olurum, Korun Olurum, Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum, ...Ve Git Artık, Ne Olursun Git, Git Gözlerimden Kal Yerinde Öylece, Ses Etme, Mevsimler Solsun Senelerce, Mümkünse Çıkmasın, O İki Hece, Öldü de, Bitsin Bu İşkence... Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de, Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de, De ki, Gövdeden Dal Kırıldı, Kopan Candı, Yıkıldı de, Deki Öldü, Öldü de... Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de... Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de... Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de... ...Ve Çekil Git Artık, Gölge Etme, Alın Yazısı Gibi Görme, Değilim Birşeyin, Olmadım Hiçbir Şeyin, Çekil Git Artık, Ne Olur Çekil Git, Kötü Söyletme... Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de... Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Kurudu de... Sonra Toprağa Karıştı, Soldu de... Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de... Ne Dersen de... [url]http://www.youtube.com/watch?v=udbA1Z4Tsdk&feature=related[/url] |
[B]Grup Koridor - Senin o gözlerin var ya [/B]
(gelmis gecmis en güzel sarkilardan biridir) beni biraz anlasaydın nolurdu gecelerim gündüzlerim kayboldu oysa düşlerim vardı içimde yarım kaldı benliğimi benden aldı yaşanacak çok şey vardı aşkına esir kaldı artık sana dönemem ki senin o gözlerin var ya her şeyi bitirdi yazık ettin geçen günleri hani o verdiğin sözler yalan mıydı birer birer artık seni sevemem ki aslında seni hiç tanımamışım seni kendime hep yakın sanmıştım zamanla alıştım ben yalnızlığa geceleri uykusuz kalmaya zamanla alıştım ben yalnızlığa geceleri uykusuz kalmaya sen dört mevsim aşkı yaşadığım sen koca bir of çekip hasretle yandığım sokakta gezip haykırdığım biricik sevgilim boşa mı geçirdik bir ömrü istanbul kıyılarında sen gittin ben gidemedim sen unuttun ben unutamadım ben unutamadım |
[B][COLOR="DarkRed"]Yavuz Bingöl
Türkü Gözlüm SEVDAM YALNIZLIĞI YENDİ HASRETLER SENİ SEVDİRDİ TÜRKÜ GÖZLÜM SENİN SEVDAN İNAN YÜREĞİM TÜKETTİ YARİM ŞİMDİ NEREDESİN HAYALDEMİ DÜŞTEMİSİN SANA GELMEK İSTİYORUM GELİRSEM SEVERMİSİN YAR YAR ŞİMDİ NEREDESİN HAYALDEMİ DÜŞTEMİSİN SANA GELMEK İSTİYORUM GELİRSEM SEVERMİSİN SEVDAM YANLIZLIĞI YENDİ HASRETLER SENİ SEVDİRDİ TÜRKÜ GÖZLÜM SENİN SEVDAN İNAN YÜREĞİM TÜKETTİ YARİM ŞİMDİ NEREDESİN HAYALDEMİ DÜŞTEMİSİN SANA GELMEK İSTİYORUM GELİRİSEM EVDEMİSİN YAR YAR ŞİMDİ NEREDESİN HAYALDEMİ DÜŞTEMİSİN SANA GELMEK İSTİYORUM GELİRİSEM EVDEMİSİN[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]
Abidin Özsahin Türkü Gözlüm Yar yar ben senden ayrilamam yar Yar inana seni unutamam yar Gelsen gözüm yasim silsen yar Zamani zamani tam zamani sevsen yar Dönsen yarali sevdana dönsen yar O senin sevdan yalanmis Yola gelmezmis halim görmezmis Bu benim sevdam yamanmis Dile gelmezmis beni bilmezmis Emekler bosa döndü yar Yazbahar kisa döndü yar O gidenler hic dönmedi yavrum Gelmedi yavrum Ömrüm boran kar Siir Biz ki cok uzaklardan gelip cok uzaklara savrulan sevda yelleriydik bizki asi umutlar beslerdik yüregimizde hesapsizdi asi yüregim pazarliksiz ve katiksiz simdi basimi tastan tasa yüregimi soysuz sevdalara caldiriyorum yoruldum ve yanildim ama inan türkü gözlüm bu azaran yaraya zamansiz yakalandim zamansiz yakalandim....[/COLOR][/B] |
*** Zara _ Ask bir izdirap ***
|
Özcan Deniz - Aslangibiyim........
|
[B]Ebru Gündes - Hasret rüzgarlari[/B]
hasret rüzgarlari cok erken esti savrulduk sevgilim dertlerden yana zamansiz dökülen yapraklar gibi ayrildik sevgilim doymadim sana nasil ba$lami$ti bak nasil bitti en güzel duygular silindi gitti nasil da sevmi$tim bilirsin seni ayrildik sevgilim doymadim sana o cocuk gülü$ün aklimdan gitmez yalvarsam tanriya yazimi silmez bo$alan kadehler teselli etmez ayrildik sevgilim doymadim sana" |
****eşref ziya -sevda dedim******
|
[B]Mustafa Ceceli - Karanfil[/B]
son günlerde en cok dinlediklerim arasinad, bomba bisey ya..... |
Cengiz ÖZKAN .........................Kızılırmak
|
[B][I]Faruk Tınaz / Senin olmak istiyorum...
Etrafıma neşe saçmak Dertlerim sana açmak Senle uzaklara kaçmak Senin olmak istiyorum [/I][/B] |
KIRAÇ .................................Makaram Sarı Bağlar
|
[B][I]Mustafa Yıldızdoğan / Ölürüm Türkiyemmmmm....[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Onur San
Daglarina kar olurum yar.............[/COLOR][/B] |
Hande yener--Bir İz Gerek
akamayan sözlerini buz kesmiş gözlerini acımasızca üzerime salıyorsun susuyorsun.... |
GÜLŞEN----------ne kawgam bitti ne sewdam
|
...........................kendimi.....................
|
[B][I][COLOR="Navy"]taN aç koLLarını .................................[/COLOR][/I][/B]
|
[B]....Mustafa Yıldızdoğan - Aşan Bilir.....[/B]
|
[B][COLOR="Purple"]Selami sahin
Yalan Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan(2) Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam(2) Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Yalan yalan yalan Seni unuttuğum yalan Çocuksu bir sevinç başlar içimde Seni gördüğüm zaman Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam(2) Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan... [/COLOR][/B] |
saclarindan bir tel aldim,haberin varmi yar yar
ben [COLOR="Black"][B]gönlümü[/B][/COLOR] sana verdim,haberin varmi yar yar gözden irak dilden uzak ben seni [COLOR="Black"][B]sevmisem eyvah [/B][/COLOR] haberin varmi yar yar,haberin varmi yar yar,haberin varmi? gözler kalbin aynasidir,[COLOR="Black"][B]yalan [/B][/COLOR]söylermi yar yar aldatan gözleri gördüm oda sende mi yar yar gözden ırak dilden uzak ben seni sevmisem eyvah haberin varmi yar yar,haberin varmi yar yar,haberin varmi? bir [COLOR="Black"][B]hatiran[/B][/COLOR] kaldi bende onuda alsana yar yar vicdaninda rahatmisin söyle sen bana gözden irak dilden uzak ben seni sevmisem [COLOR="Black"][B]eyvah [/B][/COLOR] haberin varmi yar yar,haberin varmi yar yar,haberin varmi? [url]http://www.youtube.com/watch?v=B20CHp-ult4[/url] |
[B]ugur aRsLan su gibi..................[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:27. |