![]() |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]SİNAN SARI
BEN DEĞİLİM...................... SÜPER ŞARKI YAW[/B] |
EZGİNİN GÜNLÜĞÜ
SİGARAMIN DUMANI....................... |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Tolga Sağ - Ölümden kaçmaya gücün yetermi
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkRed"][B]ALMANYA GECELERİ
Almanya geceleri Yağmur kar taneleri Kimler mutlu kim üzgün Görmez kimseleri Bir gelen pişman bir gelmeyen Pembe düş kurar hiç görmeyen Bir ümit için gelir insanlar Tüm ömür geçer durdurak bilmeyen Dört yanı hasret özlem sarar Kimseler dönmez ölene kadar Oynayan gülen mesut insanlar Hepsinin içinde yarası kanar Şiir: Gecenin sessizliğinde Koca bir hasret çöker üstüme Elimde bir paket sigara Dindirmeye çalışırım efkarımı Dinmezki Burası gurbet diyarımı umut diyarımı Doğduğum yermi yoksa doyduğum yermi Neresi benim memleketim Uzun lafın kısası Bu bir ekmek davası Kimilerin karnı doydu Kimileri perişan oldu Geriye ne kaldı Dilimizde efkarlı şarkıların heceleri Üstümüzde yağmurlu karlı hüzünlü Almanya geceleri Zalim Almanya geceleri Söz-Müzik:ZEKİ ERDEM [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][url]http://www.youtube.com/watch?v=h5lQW8eb-zY&feature=related[/url][/B][/COLOR] [COLOR="DarkRed"][B]Çok değerli can dostum gönül dostum sana gelsin bu eser[/B][/COLOR] |
Ferhat Göçer - GÜL Kİ yi dinliyorum.Harikaaa
|
[B]Onur San- Anladim......................[/B]
|
[B]........Eylem Aktaş - Kömür Gözlerin
[/B] |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Seksendört - Azap[/B] [COLOR="White"].............................[/COLOR]
|
esmeray&bergen-kader diyemezsin.
'KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN AŞKIMA SEVGİME İHANET ETTİN YALVARIŞIN ÇOK GEÇ BENİ KAYBETTİN DÖNME ARTIK SENİ BENDE TERKETTİM!! HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU? HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU! KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!! |
[B]..........Erdal Güney - saklimdasin [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:11. |